Manapság már igen sok mindentől függ, hogy portálunk mennyire számít erősnek, arról már nem is beszélve, hogy akár mi magunk is nyomon követhetjük, hogy weboldalunk mennyire értékes a google szemében.
Remek eszköz lehet erre a www.veteranlink.hu portálon megtalálható SEO eszközök egyike, amely nem más, mint a mozrank. Ennek a valóban egyszerű keresõoptimalizálás eszköznek köszönhetően akár mi magunk, honlap tulajdonosok is könnyedén ellenőrizhetjük portálunk értékességét. A mozrank tulajdonképpen ugyanúgy működik, mint a pagerank, minél magasabb számot tudunk elérni, annál értékesebb és erősebb az oldalunk.
A különféle SEO eszközök segítségével természetesen másra is fényt deríthetünk, éppen ezért ha van némi időnk, mindenképp ellenőrizzük le az összes eszköz segítségével web oldalunkat.

A kapott eredményeknek köszönhetően pontosan tudhatjuk, hogy merre kell elindulnunk, valamint hogy éppen portálunk melyik részét kell nagyobb mértékben erősítenünk. Így pedig bevételeinket is növelhetjük pontosan olyan mértékben, amilyenben szeretnénk.