Nagyszabású szabadtéri rendezvényeknél különösen jól mutatnak ezek a sátrak. Bizonyára már sokan voltunk olyan élethelyzetben amikkor nagyszabású partit szerettünk volna rendezni a kertben, de ehhez bizony egy party sátor beszerzése elengedhetetlen. A sátrakat csak azért megvásárolni, hogy egy alkalommal használjuk bizonyára pénzkidobásnak számít. Most azonban a partycaesar segítségünkre siet, hiszen már bérelni is lehet, akár csak egy napra is. Nem szükséges 100 000 Forintos tételben sátrat vásárolni, ha azt ki is lehet olcsóbban bérelni. Amikor sok vendéget hívunk meg és szükséges a nagyméretű sátor akkor a webáruházból egyszerűen meg tudjuk azt rendelni.

Esküvői sátrak, kerti pavilonok, sörsátrak, party sátrak is bérelhetők. A kínálatban találhatunk nyitott és zárható sátrat, fűthető sátrakat. A nagy napot mindenki felejthetetlenné teheti, ha kibéreli ezeket a sátrakat. A vendégek számát már mindenki előre tudja, így a sátor kiválasztása sem jelenthet problémát. Amennyiben mégis bizonytalanok vagyunk a sátor méretét illetően, akkor a szakemberek segíteni fognak a választásban. 3×3 méteres és 6×3 méteres party sátrak is bérelhetők. Természetesen egyszerre több sátor is kibérelhető attól függően, hogy hány vendéget hívtunk meg a partyra.

A sátrakon kívül a partycaesar webáruházában egyéb más party kelléket is tudunk bérelni. Teljes mértékben leveszik a gondot a vállunkról. Itt az evőeszközöktől kezdve egészen az asztalokig mindent ki lehet bérelni. Nem gond már az sem, hogy nincsen elegendő terítő a házban. Gondoskodnak még a porcelán étkészletekről is, így ha van otthon de hiányos, akkor is ki tudjuk bérelni a vendégszámmal megfelelő mennyiségben. A webáruházban egészen egyszerűen a menüpontokon kell végigmenni és mindent a kosárba tenni amire csak szükségünk van. Fizethetünk előre utalással vagy a helyszínen készpénzben. A kiszállítást nem csak Budapestre, hanem vidékre is vállalják, így nem kell külön autót sem bérelnünk a szállításhoz. Érdemes már most elkezdeni a csomag összeállítását, ha a közeljövőben nagyszabású partit szeretnénk szervezni.