NDRISZI | HÍREK
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - 2012 a fiatalok és a család éve - Tovább folytatódik a Szövetség az Ifjúságért Program

Október 1-től ismét pályázhatnak a civil szervezetek a Szövetség az Ifjúságért Programban elnyerhető összesen 7 millió Forintra. Idén immár második alkalommal szállhatnak versenybe ötleteikkel Magyarország valamennyi régiójából a civil szervezetek és szerveződések. Az idei pályázat jelmondata: „2012 a fiatalok és a család éve".

A pályázat célja ennek megfelelően olyan több generáció együttműködésén alapuló ifjúsági projektek támogatása, melyek pozitívan és fenntartható módon hatnak a fiatalok értékrendjére a családi élethez kapcsolódó biztonság, párválasztás, egészség, gyermekvállalás területén.

A pályázatokat október 31-ig lehet díjmentesen benyújtani a Mobilitáshoz a www.ncsszi-pr.hu pályázati portálon keresztül. A támogatások a tervek szerint még az idei évben a nyertes pályázók bankszámlájára is kerülhetnek.

A Szövetség az Ifjúságért Program érdekessége, hogy három szektor együttműködésének eredményeként valósul meg. Az Északi Támpont Egyesület a civil szektort, a Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság az államigazgatási szektort, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az üzleti szektort képviseli a fiatalokért megalakított szövetségben.

Az idei év újdonsága, hogy már két fordulóban zajlik a pályáztatás. A pályázat első, „nyílt" fordulója minden bejegyzett civil szervezet, informális csoport és egyházak, egyházi szervezetek számára nyitott, míg a második, „meghívásos" fordulóban a múlt évi pályázatok nyerteseiből régiónként egy, a szervezők által kiválasztott pályázó vehet részt.

A pályázati felhívás és benne bővebb régió-specifikus információk elérhetők az alábbi linkeken:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Minden Pályázót és programot szeretettel várunk!

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 10. 01.
Impresszum