Ha a barna bőr elérése a cél, akkor a legtöbben azonnal a szoláriumra gondolnak. Sokan azonban attól tartanak, hogy bőrük megsínyli majd a mesterséges napozást. De mégis mi az igazság azzal kapcsolatban, hogy a szolárium káros a bőr számára? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

A legfontosabb az, hogy kizárólag olyan szalont válassz, ahol garantáltan a megfelelő időközönként cserélik a csöveket, ellenkező esetben tényleg nem köszöni meg bőröd a szolizással töltött időtartamot. A legújabb típusok biztonságosan használhatóak, tehát a szalon kiválasztásakor figyelj a részletekre, és csak oda menj, ahol a biztonság és a vendég az első.

Nem csak a csövek cseréje lényeges, hanem az is, hogy a megfelelő bőrvédő készítményeket használd. A legtöbb helyen személyesen is megvásárolhatod azokat. A szoláriumkrémek mellett a védőszemüveg is lényeges, hiszen ez plusz védelmi faktor. Szolárium tulajdonosként ezekre helyezz kiemelt hangsúlyt, hiszen ezek aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek visszatérjenek és elégedettek legyenek a kapott szolgáltatással, valamint annak megbízhatóságával.

Sok tévhitet lehet hallani arról, hogy pontosan milyen hatásai is vannak a szolizásnak. Forrás: https://www.hollandimpex.hu/informacio/blog/segitsd-vendegeidet-a-boruk-vedelmeben . Tény azonban, hogy az égési sérüléseket elszenvedettek, vagy a ráncosodással és kiszáradt bőrrel küzdők rendszerint valamit nagyon elrontottak. Nem ritka, hogy túl sok időt töltenek a gépben, de előfordulhat az is, hogy a szalon nem helyez elegendő hangsúlyt a csövek megfelelő időközönként történő cseréjére. Többféle cső is megtalálható a kínálatban, ezért a hozzáértés és a szakértelem nélkülözhetetlen a szalon részéről.

Tudta, hogy akár otthonra is beszerezhet szoláriumot? Ugyan ez többe fog kerülni, mintha befeküdne egy tízperces időtartamra valahol, de így bármikor igénybe veheti a barnulás lehetőségét, és csak saját használatra szánt eszközzel teheti ezt. Az árak igen változóak, de ha a vásárlás mellett döntene, akár magánszemélyként, akár vállalkozóként, akkor az új csövekkel ellátott típusok ajánlottak kizárólag.

Ne feledkezzen meg arról, hogy a mértékletesség szoláriumozás alkalmával is kiemelten fontos. Mielőtt átesne a ló túloldalára, nézzen a tükörbe, és vegye észre, mi számít még esztétikusnak.