Ma már nem kell munka előtt vagy után rohannod a legközelebbi bankfiókhoz, hogy számlát nyithassál. Ezek az idők már rég elmúltak, hiszen ma már minden megoldható digitálisan is. Amennyiben rendelkezel otthon számítógéppel és kamerával, úgy videós azonosítás segítségével saját otthonodból is megnyithatod a bankszámládat. A Gránit Banknál már elérhető a szolgáltatás, amelynek részleteit megtekintheted a weboldalukon. Természetesen egyéb más lehetőségek is rendelkezésedre állnak, így online tájékoztathatod a bankot, hogy számlát szeretnél nyitni és a visszaigazoló emailben el is küldik számodra, hogy mely bankfiókban és mikor van erre lehetőséged.

A Gránit Banknál többfajta számlacsomag közül lehet választani. A Hello Gránit számlacsomag most ingyenes számlavezetéssel, ingyenes bankkártyás vásárlással, ingyenes banki iSMS szolgáltatással érhető el. A Digitális számlacsomaggal ezeket a kedvezményeket szintén elérheted. Ezen felül 0 Ft a bankkártyás vásárlás és a saját számlák közötti átvezetések amennyiben azt is elektronikusan intézed. Ennél a számlacsomagnál év végéig 10 000 Ft visszatérítést is ad a bank, ha 150 000 Ft értékben használod az okosmobilos fizetést. Bajnok számlacsomag választása esetén az összes Gránit digitális csatornát ingyen használhatod, azaz az eBankot, a Videóbankot és a telebankot. Ezen felül kedvezményes díjú készpénzfelvételt kínálnak havonta 4 alkalommal és a rendszeres, valamint a csoportos átutalások is kedvezményes díjazást kapnak. A számlacsomag kedvezményeit abban az esetben tudod felhasználni és ezt a csomagot igénybe venni, amennyiben legalább 280 000 Ft jóváírás érkezik a bankszámládra havi szinten, maximum 2 tételben.

Láthatod, hogy nagyon sokféle számlacsomagot kínál a Gránit Bank, így itt mindenkik megtalálhatja a legideálisabb számlacsomagot, amit optimálisan ki tud használni. Nagy valószínűséggel a Gránit Bank további fejlesztésekkel is elő fog rukkolni, hiszen, ha a digitális bankolásról van szó, akkor mindig az élen járnak. Érdemes a weboldalon alaposan körülnézni, hiszen minden újdonságukról időben hírt adnak.