Általában az a legbiztosabb, ha olyan klíma márkát választ, amelyet többen is megbízhatónak ítéltek már. A Panasonic klímák szigorú japán minőségellenőrzés mellett készülnek és sokan meg vannak elégedve ezekkel a készülékekkel. A fejlesztés és a gyártás teljes folyamata is szigorúan ellenőrzött, így ezekkel a készülékekkel mindenki jól járhat. Közel 60 éven gyártják ezeket a klímákat és 130 országban forgalmazzák. A hosszú évekig is tökéletesen működő készülékek nem szorulnak folyamatos szervizre, hiszen anélkül is tökéletes végzik dolgukat és biztosítják a lakások, irodák fűtését vagy nyáron a hűtését.

A Panasonic klímákat mindig a legújabb fejlesztések szerint készítik el. Jelenleg a legújabb generációs klímák gondoskodnak a hűtésről már sok otthonban. Környezettisztítás mellett a hűtőteljesítményt is mindig az adott helyiség kihasználtságához igazítják ezek a készülékek. A nanoe technológia nano porcseppeket juttat a levegőbe, így sokkal jobb levegőminőséget biztosít. A vírusokat, baktériumokat és a penészgombákat szintén kiszűri, így a különféle allergiás betegségekkel sem kell számolni. A Panasonic klímák a Brit Allergia Szövetség tanúsítványával is rendelkeznek, így biztosak lehetünk abban, hogy ez a készülék allergiás megbetegedést nem fog okozni. A felszerelt készülékek az adott helyiség páratartalmát a Perfect Humidity Air funkció segítségével szabályozzák. A PM 2,5 szűrő az összes levegőben lévő részecskét kiszári, ilyen a por, a füst, a kosz és még a folyadékcseppeket is.

A napfényérzékelő és az intelligens ember aktivitás érzékelő mindig a helyiségben lévő körülményeket érzékeli és így szabályozza a légkondicionáló működését. Teljesen optimális működést képes biztosítani, ezáltal költségmegtakarítás is elérhető. A szupercsendes üzemmód miatt ezt a készüléket akár még egy könyvtárban is el lehet helyezni, hiszen ide sokkal csendesebb készülékek elhelyezésére van szükség. Az új generációs felhasználóbarát távirányító rendszernek köszönhetően iOS okostelefonokkal, Android telefonokkal, PC-vel de még tablettel is lehet irányítani a Panasonic klímákat. Ehhez semmi más nem szükséges csak egy internet. Ha éppen nyaralásról térünk haza, akkor már jóm előre be tudjuk hűteni otthonunkat, hiszen távvezérléssel ez csak pár gombnyomás.