Közép-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI- Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
Telefon: +36(1)237-6700/807
T/F: +36(1)237-6795
email:kmriszi@mobilitas.hu

GALÉRIA
A Közép - magyarországi Régióban megvalósuló ifjúsági szakmai folyamatok


A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Közép-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda programjait, kutatásait, a koncepcióalkotás folyamatát partnereivel közösen végzi.
A partneri hálózat kiterjed az ifjúsági területen tevékenykedő civil szervezetekre, az ifjúsági információs és tanácsadó irodákra valamint a települési önkormányzatok ifjúsági ügyekért felelős referenseire. Az ifjúságsegítők képzésében több oktatási intézmény vesz részt a régióban, amelyekkel szintén aktív szakmai együttműködést alakítottunk ki.

Partneri hálózataink:


- EURODESK-hálózat

-  Budapesti  -és környéki Ifjúsági Irodák  Szövetsége (BIIRSZ)


- Az ifjúságsegítő szak képzési és gyakorló intézményei

Az irodánk saját kommunikációs csatornája, a kéthetente megjelenő Paraván című hírlevele, amely legfőbb céljának tekinti, hogy a régióban működő ifjúsággal foglalkozó szervezetek, intézmények számára információkat gyűjtsön és tájékoztasson a regionális, országos és nemzetközi eseményekről, lehetőségekről egyaránt.
Az Iroda a Közép-magyarországi Regionális Tanáccsal együttműködve választ kíván adni a  szervezetek régió specifikus igényeire, annak érdekében, hogy a szervezetek forrásfelvevő képességét bővítse,  és ezáltal színesítse a régió ifjúsági életét.

Impresszum