Közép-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI- Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
Telefon: +36(1)237-6700/807
T/F: +36(1)237-6795
email:kmriszi@mobilitas.hu

GALÉRIA
T-kit sorozat

T-kit sorozat

Mit is jelent az, hogy T-kit? Kétféle válasz is adható erre a kérdésre.

Az első: „Training Kit" (magyarul: képzési csomag), melynek rövidítése T-kit.

A második a szó hangzásával kapcsolatos: a T-kit angol kiejtése hasonló a „Ticket" (jegy) szóéhoz. Utazásaink során jegyre van szükségünk.

A borítón látható figura, Spiffy, vonatjeggyel a kezében útra kel, hogy új ismeretekhez jusson. A T-kit sorozat köteteit mindenki számára jól használható munkaeszköznek szánjuk. Pontosabban, ifjúságsegítők és képzők számára szeretnénk olyan elméleti és gyakorlati segédeszközt biztosítani, amelyet munkájuk és a fiataloknak tartott képzések során használhatnak.

A T-kit sorozat különböző kulturális, szakmai és szervezeti háttérrel rendelkező emberek egy éves közös munkájának eredménye. Trénerek, civil szervezetek vezetői és szakírók együttes munkájának eredményeként magas színvonalú kiadványok születtek, melyek a célcsoport szükségleteire összpontosítanak úgy, hogy figyelembe veszik az egyes témák Európa-szerte változó megközelítési módjait.

A T-kit sorozat az Európa Tanács és az Európai Bizottság között létrejött, az európai ifjúságsegítők képzésével kapcsolatos együttműködés egyik terméke. A két intézmény együttműködése a T-kitek megjelentetésén kívül magában foglal még képzéseket, a Coyote magazin kiadását, és egy dinamikus internetes honlap működtetését. A www.training-youth.net címen megtalálhatók az együttműködési programmal kapcsolatos aktuális információk (új kiadványok, felhívások képzési programokra, stb.), és elektronikus formában letölthetők a T-kit sorozat kötetei.

  T-kit 1. - Szervezetmenedzsment

  T-kit 3. - Projektmenedzsment

   T-Kit 5. - Nemzetközi Önkéntes Szolgálat

   T-kit 7. - Fejlesztés Alatt - Polgári szerepek, ifjúság és Európa

   T-kit 8. - Egyenlő Esély Fiataloknak

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2010. 06. 22.
Impresszum