Közép-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI- Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
Telefon: +36(1)237-6700/807
T/F: +36(1)237-6795
email:kmriszi@mobilitas.hu

GALÉRIA
Regionális Ifjúsági Helyzetelemzés 2009.

A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodái 2009-ben elkészítették Regionális Ifjúsági Helyzetelemzésüket abból a célból, hogy átfogó képet kapjanak a régióban élő fiatalok helyzetéről.

Jelen helyzetelemzések olyan céllal jöttek létre, hogy bemutassák az ifjúság, az ifjúsággal foglalkozó szervezetek, intézmények, szolgáltatások jelen állapotát az egyes régiókban. Rávilágítsanak a fiatalok, mint erőforrás szemlélet fontosságára, és hozzájáruljanak annak minél markánsabb megjelenéséhez.

Szeretnénk, ha segítséget nyújtanának a fiatalokkal foglalkozó szakemberek, szervezetek, intézmények, valamint az önkormányzatok, és térségi fejlesztésekért felelős szervezetek számára, a fiatalok élethelyzetének javítására irányuló stratégiájuk kimunkálásában, valamint alapul szolgáljanak a helyi, térségi, ifjúsági munka tervezési folyamataihoz, helyi, térségi, regionális tervezési dokumentumok elkészítéséhez.

A Regionális Ifjúsági Helyzetelemzések letölthetők a www.mobilitas.hu/niida (valamint a http://www.niida.hu/) oldalunkról, illetve közvetlenül az alábbi linkekről:

A Közép-magyarországi Regionális Ifjúsági Helyzetelemzés 2009:
http://www.mobilitas.hu/niida/dokumentaciotar/publikaciok/573 oldalon olvasható.

                                                                 

 

 

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 02. 14.
Impresszum