Közép-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI- Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
Telefon: +36(1)237-6700/807
T/F: +36(1)237-6795
email:kmriszi@mobilitas.hu

GALÉRIA
Szakmai műhely Közép-magyarországi ifjúsági referensek részére
Az NCSSZI Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft.-vel együttműködve, lehetőséget teremt a Diákközéletért Alapítvány és a Budapesti Kerületi Koordinációs Értekezlet által kezdeményezett szakmai műhelysorozat folytatására. A rendezvényre szeretettel várunk minden olyan ifjúsági szakembert (elsősorban ifjúsági referenst), aki a közép-magyarországi régióban dolgozik, függetlenül attól, hogy részt vett-e a korábbi találkozókon.
Hello Holnap! - Közösségek ereje
A Magyar Telekom pályázatot hirdet Közösségek ereje címmel a Hello holnap! kezdeményezés keretében az egyéneket felrázó, újító szellemű, alulról szerveződő programok támogatására.
Click About It - Fotópályázat
Fotópályázatot hirdet az Európai Újságíró Központ Click About It címmel. A pályázatra Krízisek és katasztrófák témában várják az alkotásokat.
IV. Gyerekszem Filmfesztivál
Egészen fiatal, 4 éves, és a korosztályt már kinőtt, 19 évesek filmjeit várják a Gyerekszem Közhasznú Művészeti Egyesület negyedik magyarországi filmfesztiváljára. A maximum 15 perces műveket 2012. október 17-ig várják a szervezők.
Csobbanj Európával!
Itt a vakáció: irány a strand! Európai uniós turné indul Magyarország strandjain, országszerte 36 helyszínen, 42 napon keresztül, június 23. és augusztus 19. között.
Az ENSZ fiatal szakértői programja 2012 - ismét lehet pályázni
Az ENSZ Humán Erőforrás Gazdálkodási Hivatala (OHRM) szervezésében, az ENSZ Fiatal Szakértői Program (Young Professionals Program – YPP) keretében hazánk idén másodszor kap lehetőséget arra, hogy versenyvizsgát rendezzen a pályakezdő szakemberek részére a következő kategóriákban: politikai ügyek, szociális ügyek, közgazdaságtan, építészet, információs technológia, valamint rádiós műsorszerkesztő.
Nemzeti Ifjúsági Tanács - meghívó
A korábbi ígérethez híven egy újabb találkozót szerveznek a kezdeményezők, hogy még a nyár kezdete elõtt biztosítsák a megfelelõ alapok letételét. A rendezvény kiemelten fontos az Ifjúsági Tanács felállításának további folyamatai szempontjából, ezért feltétlenül számítanak megjelenésére!
Műhelybeszélgetés: Fókuszban a bevándorló fiatalok
Az NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság tisztelettel meghívja Önt a Fókuszban a bevándorló fiatalok című műhelybeszélgetésre.
DUE-médiatábor diákoknak, neves vezetőkkel és vendégekkel
A DUE nyári médiatábora Magyarország legnépszerűbb és legrégebbi médiatábora, ahol 14-22 éves diákok fiatal, neves újságírók segítségével 10 napig újságokat, rádió- és tévéműsorokat készítenek és fotóznak a Balaton partján.
DISPUTA NYÁRI TÁBOR
Nyári VITA tábor napközben, Budapesten 14 és 18 év közötti fiataloknak - akiknek van véleménye és azt nem félnek másokkal megosztani - akik szeretnék kiaknázni vagy éppen fejleszteni kommunikációs képességeiket - akik szeretnek szórakozva tanulni, és az iskolaszünetben sem szeretnének „berozsdásodni”
Meghívó a Nemzeti Ifjúsági Tanács alakulását előkészítő találkozóra
2012. május 24-én, 11 órai kezdettel, Budapesten a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatósága ad otthont a Nemzeti Ifjúsági Tanács alakulását előkészítő találkozónak, melynek célja, hogy minél több fiatal, ifjúsággal foglalkozó szakember, és civil szervezetek képviselői elmondhassák véleményüket arról, hogy milyen legyen egy jól működő Nemzeti Ifjúsági Tanács. A rendezvény egy országos egyeztető körút része.
Felhívás - Közép-magyarországi ifjúsági referensek részére a 3. szakmai műhelyen való részvételre
A Diákközéletért Alapítvány szakmai műhelysorozatot rendez ifjúsági referensek részére. A program fő célja, a közép-magyarországi régióban dolgozó ifjúsági szakemberek (elsősorban ifjúsági referensek) találkozási lehetőségének biztosítása, a meglévő tapasztalatok megosztása, a feladatok egységesítésének szándékával összefüggő párbeszéd lebonyolítása, az országos folyamatok és dokumentumok megismertetése. A rendezvény a Diákközéletért Alapítvány,a Budapesti Kerületi Koordinációs Értekezlet és az NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Hálózati Koordinációs Főosztályával (korábban: Közép-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda) együttműködésben, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, valamit Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósul meg.
Felhívás-Közép-magyarországi ifjúsági referensek részére a második szakmai műhelyen való részvételre
A Diákközéletért Alapítvány szakmai műhelysorozatot rendez ifjúsági referensek részére. A program fő célja, a közép-magyarországi régióban dolgozó ifjúsági szakemberek (elsősorban ifjúsági referensek) találkozási lehetőségének biztosítása, a meglévő tapasztalatok megosztása, a feladatok egységesítésének szándékával összefüggő párbeszéd lebonyolítása, az országos folyamatok és dokumentumok megismertetése. A rendezvény a Diákközéletért Alapítvány,a Budapesti Kerületi Koordinációs Értekezlet és az FH-MOISZ Közép-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodájával (jelenleg: NCSSZI-Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Hálózati Koordinációs Főosztály) együttműködésben, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, valamit Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósul meg.
Ifjúsági és diák vezetők kompetenciafejlesztő képzése
A Diákközéletért Alapítvány és az NCSSZI Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság képzést szervez diákönkormányzati vezetők, diák és ifjúsági szervezetek vezetői részére. A program fő célja a helyi ifjúsági munkához és a diákközélethez szükséges együttműködések kialakítása, fejlesztése és az együttműködések fenntartása a különböző intézmények, szervezetek, illetve az azokat képviselő személyek között. A rendezvény a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, valamit a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósul meg.

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
Impresszum