Közép-dunántúli regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda
8200-Veszprém, Budapest út 3.

Levelezési cím:
8200-Veszprém, Pf.: 382

Tel/fax: 88/581-570, 88/581-571

E-mail: kdriszi@mobilitas.hu
GALÉRIA
Norvég Civil Alap pályázatai
Az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvánnyal, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvánnyal és a Kárpátok Alapítvány-Magyarországgal közösen kiírta a 2013-as Norvég Civil Alap pályázatokat.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot hirdet nevelési és oktatási intézmények számára Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére.
A pályázat célja A Cím azoknak a nevelési-oktatási intézményeknek az elismerése, amelyek intézményi keretek között átgondoltan és rendszerszerűen foglalkoznak a környezettudatosság, a fenntartható fogyasztás és fejlődés pedagógiájának gyakorlati megvalósításával, a környezeti-, és egészségneveléssel.
Eurodesk képzés Veszprémben
Jelentkezz minél előbb, hogy részese lehess azoknak a nemzetközi kalandoknak, melyek Rád várnak, de lehet, hogy eddig nem is tudtál róluk. A képzés időpontja: 2013. február 13. 10.00-15.00 Helyszíne: Veszprémi Ifjúsági Ház
100 % érv, 0% indulat
Indul a Szóval?! Országos Vitaverseny. Vajon miért jobb ész érvek mentén vitázni, mint erőszakkal érdeket érvényesíteni? Két éve indult el a Szóval?! Országos Vitaverseny, melyet a Külügyminisztérium, az Európai Bizottság és az Európai Parlament hívott életre. A több hónapon és három fordulón át tartó versenyen középiskolások vehetnek részt, akik háromfős csapatokban tehetik próbára érvelési és cáfolási tudásukat.
Meghívó GYIÖT
A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság elnöksége nevében ezúton meghívunk a 2013. február 16-án, szombaton 10 óra 30 perckor kezdődő Küldöttközgyűlésünkre. A Küldöttközgyűlésnek a Zuglói Ifjúsági Centrum ad otthont, amelynek címe: 1145 Budapest, Uzsoki utca 57.
„A jövő GYÖKerei a ma és a tegnap”-felhívás találkozóra
Gyermekönkormányzati Találkozó Levél, 2013. január 25-27. A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (a továbbiakban: GYIÖT) a Levéli Gyermekönkormányzattal együttműködve találkozót szervez azon fiatalok számára, akik szívesen gondolkodnak arról, hogy a hazai gyermek és ifjúsági önkormányzatoknak milyen megjelenési lehetőségeik vannak nemzetközi programokon; hogyan építhetnek nemzetközi kapcsolatrendszert, továbbá érdeklődnek aziránt, hogy a jövőben szerveznének, vagy részt vennének nemzetközi programokon.
Logópályázat
A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (továbbiakban: GYIÖT) pályázatot hirdet a 2013 folyamán megvalósításra kerülő Modell Ifjúsági Parlament című projekt logójának megrajzolására, megszerkesztésére. Szeretnénk, ha a szervezetünk által megrendezett program logója is a fiatalok elképzelései alapján valósulna meg, és így híven képviselje őket.
Ösztöndíjpályázat középiskolásoknak
Az UWC Magyarországi Egyesülete meghirdeti a 2013-2015-ös tanévekre szóló ösztöndíjpályázatát. A pályázat keretében az UWC (United World Colleges, www.uwc.org) tagiskoláinak kétéves nemzetközi ösztöndíjaira lehet jelentkezni.
Saját művelődési otthonunk ...A Méltóságkereső üzenetei. II. Beke Pál Konferencia.
A Civil Közösségi Házak Magyarországi Egyesülete (CKHME), a Közösségfejlesztők Egyesülete (Köfe) és a TIT Stúdió Egyesület (TITSE) meghívja Önt és érdeklődő Ismerőseit! Időpont: 2012. december 15., szombat, 10.00-18.00 h között. Helyszín: TIT Stúdió Egyesület Székháza, 1113 Bp., Zsombolyai u. 6.
Navracsics: kultúrateremtő szerep vár a Nemzeti Ifjúsági Tanácsra
Kultúrateremtő és érdekérvényesítő szerep vár a most megalakuló ifjúsági ernyőszervezetre, a Nemzeti Ifjúsági Tanácsra (NIT) a közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint. Navracsics Tibor pénteken Budapesten a szervezet rendezvényén azt mondta, a NIT feladata lesz, hogy a politikai döntéshozók számára felismerhetővé tegye az ifjúság érdekeit.
E-mail cím változás!!!
Értesítjük Önöket, hogy e-mail címeink megváltoztak. 2012. december 1-től az alábbi típusú e-mailcímeken érhetik el a regionális irodák munkatársait: keresztnév.családinév@kih.gov.hu Megértésüket köszönjük!
ALDI pályázat eredményei
Az ALDI pályázat döntési listája és a róla szóló közlemény megjelent a Nemzeti Család-és Szociálpolitikai Intézet honlapján.
Szakmai Műhely és Batyus Mikulás parti a KDRISZIben
2012. december 5-én 10.00-17.00 óra között a Szabad Tér Egyesület rendezvénysorozatának adunk helyt az irodánkban (Veszprém, Budapest út 3.), melyre szeretettel meghívjuk Önt! Két szakmai műhely után- immár hagyományként- batyus Mikulás bulira is sor kerül, ahol kötetlen beszélgetésre és találkozásra is alkalom nyílik.
Országos Ifjúsági Szakmai Találkozó
A Várpalotai Ifjúsági Házban rendezik meg a negyedik OSZIT-ot, november 27-én. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
Impresszum