Közép-dunántúli regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda
8200-Veszprém, Budapest út 3.

Levelezési cím:
8200-Veszprém, Pf.: 382

Tel/fax: 88/581-570, 88/581-571

E-mail: kdriszi@mobilitas.hu
GALÉRIA
GYIÖT hírek

1. Gyermekönkormányzati Találkozó lesz 2012. november 30. - december 1. között Orosházán. A rendezvényre azon fiatalokat várjuk, akik újonnan alakult gyermek és ifjúsági önkormányzatnak képviselõi, vagy a közeljövõben szeretnének ifjúsági önkormányzatot létrehozni.
A rendezvényen történõ részvétel díja 500 Ft, amely tartalmazza a szállás, az étkezés, az utazás és a programok költségeit is.

2. Titkársági asszisztenst keresünk
A GYIÖT egy vagy két olyan fiatalt keres, akik szeretnének szervezetünk vezetõségének mindennapi munkájába bekapcsolódni, ezáltal pedig gyakorlati tapasztalatokra szert tenni a civil szervezetek mindennapos adminisztrációs, pénzügyi és pályázati tevékenységei során. A kiválasztott asszisztens(ek) számára a GYIÖT minden költséget térít.
Részletek a csatolt mellékletben.

3. Ezúton tájékoztatjuk a GYIÖT tagcsoportjait és tagjait, hogy a 2012 évre vonatkozó tagdíjak befizetési határideje 2012. december 31.
A 2012. március 4-ei 5/2012. számú Küldöttközgyûlési határozat értelmében 2013. január 1-tõl hatályba lép az Alapszabályzat tagdíjak fizetésére vonatkozó új rendelkezései, amelynek értelmében 2013-ban már a tagdíjak befizetésének határideje folyó év március 1-je.

A 2012 évi befizetések kapcsán, valamint a jövõ évi változásokról szóló tájékoztató leveleinket mellékletként küldjük.
A tagdíjfizetéssel egy idõben szeretnénk frissíteni a tagcsoportjaink (gyermek és ifjúsági önkormányzatok) elérhetõségeit és adatait. A GYIÖT munkájának hatékonysága érdekében kérjük, hogy az alábbi linken található kérdõívet településenként töltsék ki, valamint küldjék vissza számunkra. Köszönjük!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGo2REVlV3owckpSdG83WWtzVkVNcmc6MQ#gid=0

4. Továbbra is várjuk fiatalok csoportjainak, valamint ifjúsági szakemberek jelentkezését a "Vissza a jövõbe" projekt kapcsán, amelynek során Fõállású Angyalunk ellátogathat az adott településre. A projekt leírását, felhívását és jelentkezési lapját a http://gyiot.hu/vissza-a-jovobe oldalon lehet megtalálni.

Reméljük minél többen találkozhatunk a GYIÖT közelgõ rendezvényein, eseményein!

Letölthető:
Felhivas_Oroshazi_Talalkozo.doc (563 kB)
Resztvevoi_nyilatkozat_Oroshazi_Talalkozo.doc
(562 kB)
Titkarsagi_asszisztens_felhivas.doc (94 kB)
Tajekoztato_tagdijfizetesrol_egyeni_tagoknak.doc
(37 kB)
Tajekoztato_Alapszabaly_valtozasrol.doc
(35 kB)

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 11. 09.
Impresszum