Hallottál már olyan barber shopról, ahol az ideális frizura elkészítése mellett igazi időutazásban is részed lehet? Pedig létezik ilyen, s ezt érdemes tudni mindazoknak a férfiaknak, akik számára a fodrászlátogatás egyenlő valamiféle szükséges rosszal. Van ugyanis egy olyan szolgáltató, mely nem csak a minőségi munkára helyezi a hangsúlyt, hanem a különleges környezet és hangulat megteremtésére is.

A barber shop élményhez nem csak a profi haj-és szakállvágás tartozik. Ezzel tisztában van a G-cutz Barber shop csapata és ennek megfelelően alakította ki az üzlet enteriőrjét. A férfi fodrászatba belépve az ember azonnal úgy érezheti magát, hogy visszacsöppent az 1920-as évekbe, a szesztilalom időszakába. A borbélyszékek, a korhű fegyverek, a képkeretek, a színek és a formák zseniális összhangja mellett a kényelem sem elhanyagolható. Huppanj le valahol, és kóstold meg a Jim Beam bármelyik ízét. Ha autóval érkeztél, vagy egyszerűen nem rajongsz a whiskey-ért, akkor ihatsz egy teát, üdítőt, ásványvizet.

A profi kezek között kihozható frizurádból a maximum, mely elképzeléseidnek, vagy éppen az aktuális trendeknek tökéletesen megfelel. Ha szakállal is büszkélkedhetsz, akkor ezt is kezelésbe veszik a szakemberek, hiszen csak akkor lehet az igényes, ha ápolt is egyúttal. Nem tudod, milyen frizura állna jól? Kipróbálnál valami újdonságot? A barber shop szakemberei nem csak a megvalósításban, hanem a tanácsadásban is állnak rendelkezésedre. Segítenek kiválasztani azt a frizurát, ami személyiségednek, elfoglaltságaidnak és fejformádnak egyaránt megfelel.

Lőnél egy-két menő képet az Instára? A lájkmágnes fotókhoz tuti környezetet is biztosít a barber shop. Pózolhatsz egy Thompson gépfegyverrel, de a mini shotgun, a colt, vagy egy vagány revolver is jól mutathat a gengszterkorszakot idéző környezetben. Miért ne választanál olyan helyszínt a rendszeres hajvágásokhoz és szakállápoláshoz, ahol valóban jól is érzed magad? Felejtsd el a steril fodrászatokat, ahol alig várod, hogy végre elkészülj! Menő barber shopban hozzák ki belőled a legtöbbet a szakemberek, amitől a csajok csak úgy tapadnak majd Rád.