Észak-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Észak-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

3530 Miskolc, Mindszent tér 1.
(ITC Székház XII. emelet)

Levélcím:
3530 Miskolc, Mindszent tér 1.

Telefon, fax.: 06-46-506-347, 06-46-506-348
Idén is EVS Live!

December 6-7-én ismét EVS Live! rendezvény izgalmas programokkal: kampány-nyitóval, szakmai műhelyekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel, civil szervezetek terével, filmvetítéssel, könyvbemutatóval.

Az NCSSZI Ifjúsági Igazgatóság, a Fiatalok Lendületben Program nemzeti irodája idén is megrendezi az EVS Live! rendezvényt.
December 6
-án szakmai nap lesz EVS fogadó és küldő szervezeteknek, műhelyekkel: pályázattal kapcsolatos kérdések, partnerség, az önkéntes blokkban válságkezelés, motiváció, mentorálás.

December 7
-én várunk minden fiatalt, volt és leendő önkéntest, ifjúsági munkást, civil szervezetet az EVS Live!-ra. Ezen a napon többek között kampánynyitó, hazai önkéntes lehetőségek és civil szervezetek tere várja a fiatalokat. Bemutatjuk a volt EVS önkéntesek élménybeszámolóiból összeállított új kiadványt, a szerzők aktív közreműködésével. Bemutatkoznak a 2012-es év legjobb FLP projektjei is.

ÚJ Meghívó résztvevőknek

Facilitátori felhívás

Résztvevői felhívás szervezeteknek

 

Programtervezet

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 12. 03.
Impresszum