Észak-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Észak-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

3530 Miskolc, Mindszent tér 1.
(ITC Székház XII. emelet)

Levélcím:
3530 Miskolc, Mindszent tér 1.

Telefon, fax.: 06-46-506-347, 06-46-506-348
Pályázati kiírás téli sportpályák funkció- és kihasználtság bővítő fejlesztésének támogatására

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet téli sportpályák funkció- és kihasználtság bővítő fejlesztésének támogatására.

A pályázati programban téli sportpályák (elsősorban korcsolya-, szánkó- és sípályák) kialakítása, valamint funkció-, és kihasználtság bővítést elősegítő fejlesztések támogathatók, annak érdekében, hogy a téli sportok gyakorlása iránti érdeklődés növekedjen, a gyermek és a fiatal korosztály körében. A támogatás kiemelt célja, hogy a célcsoport számára, különös figyelemmel a hátrányos helyzetű fiatalokra, elérhető legyen a téli sportok elsajátításának, gyakorlásának lehetősége. Cél továbbá, hogy a projektek hozzájáruljanak egy egészségesebb életmód kialakításának lehetőségéhez.

A pályázónak programjában vállalnia kell, hogy a projektidőszak zárását követő 2 évben, társadalmi felelősségvállalás keretében, hátrányos helyzetű gyermekek számára, térítésmentes sportolási és sportszerhasználati lehetőséget biztosít.

A rendelkezésre álló keretösszeg 35.000.000 Ft, az igényelhető támogatási összeg legalább 500.000 Ft és legfeljebb 5.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatás.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. november 12.
Az eredményhirdetés várható időpontja: 2012. december 18.

A pályázati kiírás és útmutató letölthető az alábbi linken:

http://www.ncsszi.hu/hirek,-aktualitasok-1_18/palyazati-kiiras-teli-sportpalyak-funkcio--es-kihasznaltsag-bovito-fejlesztesenek-tamogatasara-n_171
 

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 11. 07.
Impresszum