Egyre többen fordulnak olyan gumiszervizhez, ami helyszíntől függetlenül is tud segíteni. A non-stop gumiszerviz szolgáltatás sokaknak segíthet amikor nem várt fordulat történik az utakon. Budapest teljes területén ellátják a gumiszerviz felügyelelet és megoldják az ügyfelek problémáját. Gumidefekt, lepadkázott abroncsok, kátyúk okozta különféle sérülések esetén tudnak segítséget nyújtani akár a nap 24 órájában. A legkisebb és a legnagyobb gépjárművek esetén is bátran lehet hívni a gumiszervizt. Ha éppen motorunkkal kerültünk bajba, akkor is tudnak segíteni a szakképzett munkatársak.

A megütött felniket, a kátyú okozta defekteket, a lepadkázott abroncsokat és a kiszakadt gumikat is képesek azonnal orvosolni. A gumiszervizben ezen felül a telephelyen téli-nyári abroncs cseréket is végeznek megfizethető árakon. Lassan közeledik a tél, így időben fel kell készülni a téli abroncsok felszerelésére. A munkatársak a már jól megszokott munkaidőn kívül 24 órában látják el feladataikat. A 24 órás ügyeletet bárki igénybe veheti. A gumiszerelés terén a legkomplexebb technológiákkal rendelkeznek így a gumiszerelést bármely helyszínen el tudják végezni. Egy agregátor segítségével biztosítják a helyszíneken a gépek üzemeltetéséhez szükséges áramot. Ha éppen egy mező közepén történt velünk a baleset akkor is képesek nagyon rövid idő alatt orvosolni a bajt. A nagyméretű terepjáró abroncsok és a legkisebb kerekek szerelése megoldható. Defektes abroncsokat is javítanak a helyszínen, amely feladatot szakszerűen végeznek el és biztonságos megoldásokat alkalmaznak.

Azok az ügyfelek, akik éppen az autópálya bármely szakaszán elakadtak szintén tartsák maguknál a gumiszerviz elérhetőségeit, hiszen a felszerelt szerviz autóval nagyon gyorsan a helyszínre érkeznek. Autóúton, autópályákon, defektet kapott járműveket segítenek komplex szolgáltatásaikkal. A gumiabroncsok átszerelését vagy a javítást is meg tudják oldani. A szerviz autóval képesek a meghibásodott motorkerékpárok elszállítására, így ha a helyszínen nem lehet megjavítani a járművet akkor sem kell otthagyni őrizetlenül. A helyszínre érkező gépjármű belső terébe gond nélkül elhelyezhetők a motorok. Extra szolgáltatásként a klímatöltés is megrendelhető, amelyet szintén képesek a helyszínen elvégezni. A megfelelő mennyiségű hűtőközeg betöltéséről gondoskodnak és a töltési folyamatot teljesen biztonságosan vezénylik le.