Nehéz szavakba önteni, hogy milyen érzés 2.8 másodperc alatt elérni a 100 km/h-s sebességet egy ilyen elektromos szuper sportautóval. Az élményautó vezetés tökéletes ajándéknak bizonyulhat hiszen olyan élményt ajándékozhatunk, amelyet nem lehet egykönnyen elfelejteni. A sportautó 772 lóerős és emellé összkerékmeghajtás jár. Felejthetetlen kalandot kínál a vezetése. A tesztvezetést bármikor meg lehet rendelni az Élményvezetés oldalon keresztül. Nem szükséges sorban állni, egyszerűen a neten keresztül el lehet indítani a foglalást.

Az előre egyeztetett időpontban kell a helyszínre megérkezni, ahol megtörténik a regisztráció a tesztvezetésre a kiválasztott pályán. Az élmény minden esetben egy ismerkedéssel és rövid tájékoztatással indul. A kormány mögé csak azután lehet ülni. Minden pilóta megkapja a hasznos információkat így az előttük álló út simán és gördülékenyen fog menni. Már csak a gázpedált kell megnyomni és elindulhat az élményvezetés. Minden élményautónál meghatározott útvonalak közül választhatnak a résztvevők. Természetesen azt amelyik a legszimpatikusabb nekik. A közúton megtalálható útvonalak eltérő hosszúságúak.

Az Élményautó már 10 éve áll a vendégek rendelkezésére és csak olyan partnerekkel dolgoznak együtt, akik megbízhatóak és az elmúlt évek során már bizonyították rátermettségüket. Minden esetben megbízható járművekkel és profi csapattal találkozhatnak az élményautó vezetésre vállalkozók. A csapat a szükséges engedélyekkel rendelkezik és tulajdonukban van Magyarország legerősebb izomautója. Az autó egy egyedi és sorszámozott darab. Ki ne szeretné ezt az autót kipróbálni? Az élményvezetés mellé ajándék kiegészítők is választhatók, így tényleg igazi emlék marad ez a nap, ez a pillanat. A kiegészítők mindegyike megtekinthető és a vendégek kedvükre választhatnak közülük. Az ajándékokat természetesen igény szerint díszcsomagolásban adják át az élményvezetés résztvevőjének. Az autós élményekről videófelvétel is készülhet, amelynek segítségével igazán minőségi szolgáltatásban lehet részünk. Érdemes szétnézni alaposan a weboldalon hiszen az élményeket már kártya formátumban is elérhetővé tették. A kártya megvásárlása után maga a megajándékozott tudja kiválasztani, hogy mely programon venne részt szívesen.