Dél-dunántúli regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Levelezési cím:
Dél-dunántúli RISZI
7621 Pécs, Rákóczi u. 55.

Telefon: 72-520-532

E-mail: ddriszi@mobilitas.hu
GALÉRIA
T-kit sorozat

Mit is jelent az, hogy T-kit? Kétféle válasz is adható erre a kérdésre. Az első: „Training Kit" (magyarul: képzési csomag), melynek rövidítése T-kit. A második a szó hangzásával kapcsolatos: a T-kit angol kiejtése hasonló a „Ticket" (jegy) szóéhoz.
Utazásaink során jegyre van szükségünk. A borítón látható figura, Spiffy, vonatjeggyel a kezében útra kel, hogy új ismeretekhez jusson. A T-kit sorozat köteteit mindenki számára jól használható munkaeszköznek szánjuk. Pontosabban, ifjúságsegítők és képzők számára szeretnénk olyan elméleti és gyakorlati segédeszközt biztosítani, amelyet munkájuk és a fiataloknak tartott képzések során használhatnak.
A T-kit sorozat különböző kulturális, szakmai és szervezeti háttérrel rendelkező emberek egy éves közös munkájának eredménye. Trénerek, civil szervezetek vezetői és szakírók együttes munkájának eredményeként magas színvonalú kiadványok születtek, melyek a célcsoport szükségleteire összpontosítanak úgy, hogy figyelembe veszik az egyes témák Európa-szerte változó megközelítési módjait.
A T-kit sorozat az Európa Tanács és az Európai Bizottság között létrejött, az európai ifjúságsegítők képzésével kapcsolatos együttműködés egyik terméke.
A két intézmény együttműködése a T-kitek megjelentetésén kívül magában foglal még képzéseket, a Coyote magazin kiadását, és egy dinamikus internetes honlap működtetését.
A www.training-youth.net címen megtalálhatók az együttműködési programmal kapcsolatos aktuális információk (új kiadványok, felhívások képzési programokra, stb.), és elektronikus formában letölthetők a T-kit sorozat kötetei.

  

T-kit 1. - Szervezetmenedzsment

T-kit 1. - Organisational Management (ENG)
  T-kit 2. - Methodology in Language Learning (ENG)
  

T-kit 3. - Projektmenedzsment

T-kit 3 - Project Managament (ENG)
  

T-kit 4. - Interkulturális tanulás

 T-kit 4. - Intercultural Learning (ENG)
  

T-Kit 5. - Nemzetközi Önkéntes Szolgálat

 T-kit 5. - International Voluntary Service (ENG)
 T-kit 6. - Amit a képzésről tudni kell  T-kit 6. - Training Essentials (ENG)
  T-kit 7. - Fejlesztés Alatt - Polgári szerepek, ifjúság és Európa T-kit 7. - Under Construction...Citizenship, Youth and Europe (ENG)
 

 T-kit 8. - Egyenlő Esély Fiataloknak

 T-kit 8. - Social Inclusion (ENG)

 

Impresszum