Dél-dunántúli regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Levelezési cím:
Dél-dunántúli RISZI
7621 Pécs, Rákóczi u. 55.

Telefon: 72-520-532

E-mail: ddriszi@mobilitas.hu
GALÉRIA
NIT alakuló ülésével kapcsolatos információk

Kedves Ifjúsági Vezetõk!

Ezúton szeretnénk egy fontos hírrel szolgálni:

megszületett a
NIT Alakuló Ülésének végleges és hivatalos idõpontja!
2012. november 30, péntek, 11:00 - december 1, szombat, kb. 15:00

Az idõpont végleges, aki tervezi az alakuló ülésen való részvételt, írja be a naptárjába! :)

A helyszín még véglegesítés alatt van, de egész biztosan Budapesten kerül megrendezésre az ülés. A vidékiek számára szervezetenként 1 fõnek tudunk szállást biztosítani elõzetes regisztráció esetén (a rendezvényre a regisztráció a hivatalos meghívó kiküldése után kezdõdik). Hivatalos meghívó és további információ a program és helyszín véglegesítése után érkezik, a következõ 2 héten belül.

Az alakuló ülésen való részvételhez szükség lesz az alábbi dokumentumok beszerzésére, ezért javasoljuk, már most kezdjétek el a készülõdést, nehogy a dokumentumok hiánya miatt maradjatok le a lehetõségrõl. Ezen dokumentumok a következõk:

Szervezet alapszabálya hitelesítve (lepecsételt, eredetivel megegyezõ, aláírt példány)
Aláírási címpéldány
Amennyiben nem a szervezet hivatalos képviselõje jön az alakuló ülésre, meghatalmazás (plusz két tanú aláírásával)
Ezen dokumentumok bemutatása nélkül nem tudjuk sajnos a szervezetet alapító tagként fogadni, de természetesen a késõbbiekben lesz lehetõség a csatlakozásra.

Az alapszabály tervezet készülõben, azonban a véglegesítés elõtt szeretnénk megkérni titeket, hogy segítsétek a munkánkat ezen kérdõív kitöltésével, hogy az eldöntendõ kérdésekre választ találjunk.

Kérdõív a Nemzeti Ifjúsági Tanácshoz csatlakozni kívánó szervezetek számára

Az alapszabályt legkésõbb 2 héttel az alakuló ülés elõtt kiküldjük számotokra, s mindenkinek lehetõsége lesz online véleményt nyilvánítani. Az alakuló ülésen nem lesz már lehetõség az alapszabályt és a struktúrát teljes mértékben átírni. A struktúrát a regionális konzultációk, online kérdõívek, lekérdezések és szakértõi vélemények alapján alakítjuk ki, a lehetõ legnagyobb figyelmet fordítva az ifjúsági szervezetek igényeinek és szükségleteinek kielégítésére, azonban törekedve a hatékony, mûködõképes és fenntartható szervezeti struktúrára. Szeretnénk kérni tehát, hogy az alapszabállyal való észrevételeiteket lehetõség szerint majd a megadott idõintervallumon belül online/telefonon/személyesen, az Elõkészítõ Bizottságot megkeresve osszátok meg, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy minden észrevétel már az alakuló ülés elõtt beintegrálódik az alapszabályba, s nem kell a helyszínen idõt fordítani a vitára (természetesen lesz vitára is lehetõség, azonban limitált idõintervallum áll rendelkezésünkre).

Elõre is köszönjük, hogy segítettétek és továbbra is segítitek munkánkat, s reméljük, számíthatunk jelenlétetekre a NIT Alakuló Ülésén. Kérlek benneteket, hogy terjesszétek a hírt a veletek kapcsolatban álló szervezetek körében. S még egyszer kérünk titeket, legyetek kedvesek a kérdõív kitöltésével segíteni munkánk utolsó fázisát!

Facebook oldalunkon követhetitek a mindennapos eseményeket: http://www.facebook.com/HungarianNYC

Köszönettel és üdvözlettel,
Az Elõkészítõ Bizottság - Liza, Anita, Annamari, Dávid, Ádám és Tibor

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 10. 29.
Impresszum