Néha olyan érzés párt keresni a fővárosban, mint tűt a szénakazalban (forrás: parom.hu). Ha egyszerűen és gyorsan szeretnénk lebonyolítani a társkeresést, akkor érdemes profi társkereső oldalak segítségét igénybe venni. A társkereső oldalon naponta akár 500 új tag is regisztrálhat és ez az arány napról napra nő. Sokan fedezik fel a társkereső oldalak előnyeit, hiszen a társkeresés – főleg a fővárosban – cseppet sem egyszerű. A Párom.hu társkereső oldalon nem számít a távolság és itt nem csak megyénként tudsz keresgélni, hanem akár városok szerint is. Az oldalon egyedi társkereső funkciókat találhatsz, amelyek csak megkönnyítik számodra a párkeresést. Az oldal ergonomikus kialakításában gyakorlott társkeresők vettek részt, így biztosítva számodra is a könnyed keresgélést. Nálunk a regisztrált tagok 60 százaléka, átlagosan 2 hónapon belül randizik és 45 százalékuk 3 hónap után társat talál. Ezt a lehetőséget nem érdemes kihagyni.

A társkereső oldalon minden fénykép moderálás alá esik, így biztosítva számodra is a biztonságos társkeresést. Csak olyan tagok fényképeit jelenítjük meg, akik komolyan társat keresnek. Az adatok szintén komoly ellenőrzésen esnek át. A randi fővárosa természetesen Budapest, így elmondhatjuk, hogy talán itt a legkönnyebb társat találni. Itt sokkal nagyobb az esélye annak, hogy szingliket találj, mint bárhol máshol az országban. Ezzel együtt itt a legnehezebb az ismerkedés, hiszen egymást érik a különféle fesztiválok és buli lehetőségek. A társkeresés kicsit bonyolultabb, mint máshol az országban, ahol nincsen ennyi lehetőség az ismerkedésre. Sokszor a társkeresők egyedül vannak és nem is nagyon szeretnek kimozdulni, ezért a társkereső oldal használata tűnhet számukra a legegyszerűbb megoldásnak. Ma már nagyon ciki egyedül érkezni egy buliba. A 40 feletti társkeresőkre ez hatványozottan igaz, így ez a korosztály boldogul a legnehezebben. A metrókon ma már nem nagyon lehet ismerkedni, hiszen mindenki a mobiltelefonját lesi, a közértekbe sem esélyes az ismerkedés és a szórakozóhelyeken is túlkoros a 40-es korosztály.

Amennyiben Budapesten szeretnél egy komoly kapcsolatra szert tenni, akkor használd az ingyenes társkeresés lehetőségét. Egy két perces regisztrációt követően már el is kezdheted a párkeresést. Ez az egyetlen olyan megoldás, amelynél nem számít a korod és kényelmesen otthonról nézheted végig a párkeresőket. Itt nem számít, hogy van-e gyereked vagy nincsen, éppen most váltál-e el, esetleg már évek óta egyedül vagy. Senki sem fog kellemetlen kérdésekkel bombázni, itt csak az első randira kell majd koncentrálnod. Természetesen, akik bevállalósabbak azok részt vehetnek egy rapidrandin is, amely jó opció lehet a párkeresésre, de akik a lassabb tempójú és biztosabb társkeresésben bíznak, azoknak a párkereső oldal nyújtja a legoptimálisabb megoldást.