legtöbb energiaital a koffein és a gyorsan felszívódó cukor együttes hatásával ébreszti fel az emberi szervezetet, de ma már olyat is találhatsz, aminek a vitamintartalma is magas. A különféle termékek hazánkban igen népszerűek, főleg a fiatalok körében. Az energiaitalok képesek a teljesítmény javítására, a fáradtságérzet csökkentésére. A főiskolára, egyetemekre járók és a sportolók is előszeretettel fogyasztják az italokat. Edzések előtt és közvetlenül edzések után is sokan fogyasztják a népszerű energiaitalokat. Az energiaitalokban koffein, taurin található meg amelyek képesek növelni a mentális és a fizikai teljesítőképességet. A frissítő ital elfogyasztása után sokkal erősebbnek és frissebbnek érzik magukat a fogyasztók.

Ma már lehet kapni cukormentes változatot is, így akik éppen fogyókúráznak azok is bátran fogyaszthatják. Több tudományos kutatás is készült, amelyek kimutatták, hogy rövid távon ezek az italok javíthatják a memóriát és a reakcióidőt. Az energiaitalok nemtől függetlenül mindenkinél az előzőekben felsorolt hatást érik el. Hosszabb távon nem javasolt a fogyasztásuk, de ma már egyre több változatát kínálják az. energiaital nagykereskedésben is. A Power Life Teamnél a legjobb minőségű italokat tehetjük kosarunkba. Bomba, BCAA, Monster is megtalálható a széles termékkínálatban. A klasszikus bombában például Niacin, Pantoténsav, B6 Vitamin, B12 Vitamin található meg.

A webáruházba beregisztrálva máris elkezdhetjük a vásárlást. A termékek kosárba helyezése után már csak a termékek kifizetéséről kell gondoskodnunk és a termékeket a nagykereskedés házhozszállítja. Nem kell kimozdulnunk üzletünkből és nem kell órákat sorban állni egy nagykereskedésben sem. A webáruházban a fizetés előtt jelzik a vásárlóknak, ha valamelyik termékből nem áll elegendő rendelkezésre, így azokat gyorsan módosítani is lehet. Nem fordulhat elő olyan, hogy a kifizetett termék helyett más terméket szállítanak le úgy, hogy előtte az ügyfelet nem értesítik. A Power Life Team már nagyon régóta partnere a kereskedőknek és árukészletét is az ügyfelek igényei alapján állítja össze.