Ha kíváncsi vagy, hogy ilyen webshop milyen technológiai eszközöket árul, akkor itt meg tudhatod. A megújult webáruházban számtalan különleges termék található meg. Az áruházból a nap 24 órájában lehetőségünk nyílik a rendelések leadására, így még otthonunkból sem kell kimozdulni ahhoz, beszerezzük azt, amire szükségünk van. Ezen a weboldalon még bírságkalkulátort is találhatunk, így ha hibázunk az utakon, akkor itt azonnal megnézhetjük, hogy mekkora összegről fog érkezni a csekk. Nézzük meg, mégis milyen termékeket találunk ebben az áruházban. Tolatóradarok, lézerblokkolók, radarjelzők, traffipax jelzők, traffipax zavarók, radardetektor, Blinder blokkolók, Laser Interceptor is megtalálható a széles termékkínálatban. Érdemes alaposan körülnézni az áruházban, hiszen lehet, hogy olyan termékre bukkanunk rá, amelyről még nem is hallottunk, pedig nagyon sokat segíthet a mindennapi autózások során.

A KIYO Ultimate komplett traffipax detektor – R Aktív lézerjelző 4 szenzorral csak itt kapható. A termékre természetesen garanciát is vállalnak, így sok veszten valónk nincs. Az egész országban egyedülálló módon 3 év garanciát kaphatunk a termékre. 6 hónap elégedettségi garancia, visszavásárlási garancia is érvényes erre a termékre. A komplett traffipax védelmi doboz megvásárlásával ezután már egyáltalán nem kell aggódnunk, hogy bemérnek minket a rend őrei. A rendszer egy előre feltöltött és ingyenesen frissíthető GPS adatbázis segítségével képes a hatékony működésre. Radarantenna, lézerérzékelő segíti a jelzéseknél. Kiszűri a radaros és a lézeres traffipaxokat, amely vonatkozik a telepített és mobil készülékekre is. Jelzi az átlagsebesség-mérő pontok helyét. Minden olyan sebességmérőt, amit a forgalomban használnak.

Természetesen ennél olcsóbb készülékeket is találhatunk a kínálatban. A V7 radar-lézer detektor, traffipax jelző, radar jelző olcsó, de kiváló minőségű, így ebben sem fogunk csalódni. A lézer és radardetektor V7 LED kijelzővel érhető el. A készülék nyelve angol, de angol valamint orosz felhasználói kézikönyvet is biztosítanak hozzá. A készülék városi és autópálya módban is használható. A hangriasztási modulok tetszés szerint kiválaszthatók és a hangerő is szabályozható. Ezt a terméket 6987 Forintos áron megvásárolhatjuk.