Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Vincze József látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: vincze.jozsef@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Fórum

Mindenki számára lehetőséget biztosít, hogy érdeklődési körében, kérdéseivel, szakmai folyamataival az on-line felületet kihasználva véleményt, tapasztalatot cseréljen, közösen gondolkodjon. A fórumok indítását egy adminisztrátor engedélyezi a regisztrált tagok számára. Megkülönböztetünk nyílt - mindenki látja, de csak regisztrált tag szólhat hozzá -, zárt - csak regisztráció után olvasható, írható - és szakmai fórumot - csak meghívottak rendelkeznek hozzáféréssel.

Belépés nélkül is látható nyílt témakörök
A Nemzeti Ifjúsági Stratégia tizenöt éves időtávban fogalmazza meg az ifjúsági korosztályokkal kapcsolatos társadalmi célokat és az ezekhez kapcsolódó állami feladatokat.
Aé ÉSzak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda által létrehozott fórum a régió ifjúsági munkájának, a régió eredményeinek, erősségeinek és gyengéinek megvitatására.
Impresszum