Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Tiszolczi Péter látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: tiszolczi.peter@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Kapcsos könyv - Az ifjúsági korosztályok és rendszerek megértése, megismerése
Ország: Magyarország
Irányítószám: 1053
Email: csak bejelentkezés után elérhetõ
Szerzõ(k): Domokos Tamás ,
Szerkesztõ(k): Földi László,Dr. Nagy Ádám,Járosi Éva,
Kiadás éve: 2010
Régió: Közép-Magyarország
Kistérség: Bp. V. kerület
Település: Budapest
Weboldal: http://www.mobilitas.hu

Terület: Ifjúságpolitika,
Munkanyelv: magyar

Rövid bemutatás / bemutatkozás:
A fejezet – a megismerési folyamat legfontosabb állomásainak, módszereinek és azok buktatóinak áttekintésével – ahhoz kíván segítséget nyújtani, hogy az ij úsági ügyekkel foglalkozó szakemberek elméleti és gyakorlati útmutató bir- tokában felkészülten és a céljaikhoz adekvát eszközökkel, kompetens módon lássanak hozzá az ij úságkutatás tervezéséhez és lebonyolításához. Fejezetünk azok számára is hasznos, akik maguk akarnak ijúsági korosztályokat érintő felméréseket készíteni, és azoknak is, akik megrendelőként más kutatóintézetek, szakértők bevonásával tervezik elvégezni a feladatot. Előbbi szakemberek lépésről lépésre, követve a kutatási algoritmust alkalmazhatják az ismereteket, míg utóbbi szakemberek ahhoz kapnak hasznos információkat, hogy felkészült megrendelőként pontosan tudják artikulálni kutatási igényeiket, és egyben ellenőrizni is tudják a kutatók által végzett munka szakmai minőségét.


Letölthetõ anyagok:

MK7_Ifjusagugy_16-Kutatas.pdf (651 kB)
Észrevételek, bejelentés
Amenyiben a fenti adatokban hibát talált, vagy más okból szeretne jelezni, itt elküldheti észrevételeit az adminisztrátornak. Észrevétel küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Impresszum