Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Tiszolczi Péter látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: tiszolczi.peter@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Kapcsos könyv - Kreativitás és önkifejezés
Ország: Magyarország
Irányítószám: 1053
Email: csak bejelentkezés után elérhetõ
Szerzõ(k): Katona Krisztina,
Szerkesztõ(k): Járosi Éva,Földi László,Dr. Nagy Ádám,
Kiadás éve: 2010
Régió: Közép-Magyarország
Kistérség: Bp. V. kerület
Település: Budapest
Weboldal: http://www.mobilitas.hu

Terület: Nem-formális tanulás, Kreativitás,
Munkanyelv: magyar

Rövid bemutatás / bemutatkozás:
Az alkotó folyamat nem szűkíthető le életünk bizonyos területeire, élethelyzeteinkben állandóan kérdések, megoldandó problémák előtt állunk, melyekre választ kell adnunk. Az, hogy hogyan formáljuk válaszainkat, hogyan reagálunk az ingerekre, hogyan szervezzük magunkat ezekben a helyzetekben, megmutatják kreativitásunk milyenségét. S ha az eredmény (alkotás) egyes emberenként eltérő és összemérhetetlen is, a kreatív folyamat lényegileg mindig ugyanaz. A kreativitás tehát meglehetősen tágan értelmezhető, életünk bármely pillanatában kerülhetünk olyan helyzetbe, ahol képességeinket, készségeinket mozgósítanunk kell.


Letölthetõ anyagok:

MK7_Ifjusagugy_09-Kreativitas.pdf (628 kB)
Észrevételek, bejelentés
Amenyiben a fenti adatokban hibát talált, vagy más okból szeretne jelezni, itt elküldheti észrevételeit az adminisztrátornak. Észrevétel küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Impresszum