Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Tiszolczi Péter látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: tiszolczi.peter@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Kapcsos Könyv - Részvétel, bevonódás, demokrácia, emberi jogok – a helyi
Ország: Magyarország
Irányítószám: 1053
Email: csak bejelentkezés után elérhetõ
Szerzõ(k): Pálmai Éva,Papp Edina,Földi László,
Szerkesztõ(k): Földi László,Dr. Nagy Ádám,Járosi Éva,
Kiadás éve: 2010
Régió: Közép-Magyarország
Kistérség: Bp. V. kerület
Település: Budapest
Weboldal: http://www.mobilitas.hu

Terület: Ifjúsági részvétel,
Munkanyelv: magyar

Rövid bemutatás / bemutatkozás:
A fiatalok részvétele a közösség ügyeiben egy lehetőség, hogy teljes életet éljenek ott, ahol laknak vagy lakni szeretnének. Ez alapvető feltétel, ha aktív szerepet kívánnak játszani a társadalmi változásokban. Segítséget nyújt a társadalomba való beilleszkedésükhöz, elősegíti a változtatás igényét, a felelős gondolkodást, a megoldások keresését. A döntéshozók és szakemberek (politikusok, köztisztviselők, ifjúságsegítők, tanárok, szülők) feladata megteremteni a feltételeket ah- hoz, hogy a fiatalok részt vállalhassanak az őket érintő döntésekben oly módon, ahogyan ők szeretnének és nem úgy, ahogy a döntéshozók elvárnák tőlük.


Letölthetõ anyagok:

MK7_Ifjusagugy_04-Reszvetel.pdf (512 kB)
Észrevételek, bejelentés
Amenyiben a fenti adatokban hibát talált, vagy más okból szeretne jelezni, itt elküldheti észrevételeit az adminisztrátornak. Észrevétel küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Impresszum