Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Tiszolczi Péter látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: tiszolczi.peter@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Kapcsos könyv - Közösségfejlesztés
Ország: Magyarország
Irányítószám: 1053
Email: csak bejelentkezés után elérhetõ
Szerzõ(k): Beke Pál,Hegedűs László ,
Szerkesztõ(k): Földi László,Dr. Nagy Ádám,Járosi Éva,
Kiadás éve: 2010
Régió: Közép-Magyarország
Kistérség: Bp. V. kerület
Település: Budapest
Weboldal: http://www.mobilitas.hu

Terület: Ifjúságpolitika,
Munkanyelv: magyar

Rövid bemutatás / bemutatkozás:

A közösségfejlesztés a közösségi csoportokon, szervezeteken és hálózatokon keresztül fejleszti az emberek képességét arra, hogy aktív tagjai legyenek a társadalomnak, valamint felkészíti az intézményeket és az állami, magán- és nem kormányzati szervezeteket arra, hogy párbeszédet alakítsanak ki a lakossággal az őket érintő változások meghatározásában és végrehajtásában. A közösségfejlesztés kulcsfontosságú támogatója az aktív és demokratikus társadalmi részvételnek, elősegíti a hátrányos helyzetű és kiszolgáltatott helyzetben lévő közösségek autonóm véleménynyilvánítását. Olyan értékrend és alapelvek mentén határozza meg önmagát, mint az emberi jogok, a társadalmi bevonás, az egyenlőség és a sokszínűség elfogadása, amelyeket meghatározott eszköz- és ismeretrendszeren keresztül közvetít.Letölthetõ anyagok:

MK7_Ifjusagugy_03-Kozossegfejlesztes.pdf (587 kB)
Észrevételek, bejelentés
Amenyiben a fenti adatokban hibát talált, vagy más okból szeretne jelezni, itt elküldheti észrevételeit az adminisztrátornak. Észrevétel küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Impresszum