Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Vincze József látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: vincze.jozsef@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Kézikönyv az állampolgári részvételhez

A fenti címmel és "A közösségszervezés, mint az állampolgári részvétel erősítésének eszköze" alcímmel jelent meg a közösségszervezés módszerének megismertetését és elterjesztését célzó kiadvány. A kötet egy kétéves nemzetközi együttműködés eredményeként jött létre, s magyar, lengyel, német, román, szlovák és moldáv közösségszervező folyamatok tapasztalatait, dilemmáit, eredményeit osztjuk meg benne. A kézikönyv a jó gyakorlatok bemutatásán túl segítséget nyújt a közösségszervező módszer iránt érdeklődők számára az alapismeretek, kulcsfogalmak elsajátításában és a további információk felkutatásához.

A kézikönyv a „Community Learning - Building Capacity and Empowerment for active citizenship" (Közösségi tanulás - kapacitásépítés és képessé tétel az aktív állampolgárság érdekében) c. projekt keretében készült el. A projektet az Európai Unió Élethosszig Tartó Tanulás Programja támogatta.

A kötet (egyelőre csak angol nyelven) innen letölthető.

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 09. 06.
Impresszum