Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Vincze József látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: vincze.jozsef@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Új országos katalógus a könyvtárakban

Új Országos Dokumentum-ellátási Rendszert vezettek be, amely interneten teszi elérhetővé 54 könyvtár gyűjteményének adatbázisát. A fejlesztést az Európai Unió és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatta. (NEFMI)

Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár 2011. november 23-án megnyitotta az új Országos Dokumentum-ellátási Rendszer bemutatóját az Országos Széchenyi Könyvtárban. Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósult fejlesztésnek köszönhetően jelentősen nő az információhoz és a dokumentumokhoz való hozzáférési lehetőség.

Az új országos katalógus működését 54 könyvtár biztosítja. A könyvtárak gyűjteményeiben mostantól egy közös, interneten elérhető felületen lehet keresni. A fejlesztéshez az Európai Unió támogatásán felül a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is hozzájárult 55 millió forinttal.

Forrás: http://www.kulturpont.hu/content.php?hle_id=28841

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 12. 06.
Impresszum