Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Vincze József látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: vincze.jozsef@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
Több mint egymilliárd forint a könyvtári szolgáltatások minőségi megújítására

Több mint egymilliárd forint áll rendelkezésre a könyvtári szolgáltatások minőségi megújítására az Új Széchenyi Terv keretében a Tudásdepó-Expressz 2011 novemberében meghirdetett ütemében. (NEFMI)

 

2012. február 17-től lehet pályázni a könyvtári szolgáltatások minőségi megújítására az Új Széchenyi Terv keretében a Tudásdepó-Expressz 2011 novemberében meghirdetett ütemében.

A pályázat több mint egymilliárd forinttal támogatja a könyvtári fejlesztéseket, amelyek célja, hogy a könyvtári rendszer jobb hatásfokkal szolgálja a minőségi oktatást, a formális oktatáson kívüli képzést és tanulást.

A pályázat keretében valamennyi könyvtártípus kaphat legalább 10, de legfeljebb 50 millió forintos támogatást. Pályázni 2012. április 30-ig lehetséges. A pályázati anyagok elérhetők az Új Széchenyi Terv honlapján.

További információ és pályázati anyagok letöltése:

http://ujszechenyiterv.gov.hu/doc/2642

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 12. 06.
Impresszum