Nemzeti Ifjúsági Információs és Dokumentációs Adattár
ELÉRHETŐSÉGEK
A NIIDA koordinációs feladatait Vincze József látja el, kérdéseivel/kéréseivel az alábbi elérhetőségeken veheti fel vele a kapcsolatot: vincze.jozsef@mobilitas.hu

Az egyes almenük koordinálási feladatait a Mobilitás kollégái (illetve az adott szakterületen dolgozó partnerek) végzik.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:   [REGISZTRÁCIÓ]
T-Kit12 - Youth transforming conflict
Ország: Magyarország
Irányítószám: 1024
Email: csak bejelentkezés után elérhetõ
Szerzõ(k): Nadine Lyamouri-Bajja,Nina Genneby,Ruben Markosyan,Yael Ohana,
Szerkesztõ(k): Yael Ohana,
Kiadás éve: 2012
Régió: Közép-Magyarország
Kistérség: Bp. II. kerület
Település: Budapest

Terület: Egészség és prevenció, Változásmenedzsment,
Munkanyelv: angol

Rövid bemutatás / bemutatkozás:

Megjelent a T-Kits legújabb száma, sorrendben immár a 12. kötet, amely a fiatalok konfliktusmegoldó, azokat megfordító képességét taglalja. A közel 300 oldalas, egyelőre még csak angol nyelven elérhető dokumentum végigvezet az ifjúság konfliktusokkal való szembesülésétől a megértésen át a vele való foglalkozásig és megoldásig. A vizsgált dilemmák között olyan izgalmas témák szerepelnek, mint a demokrácia, a terrorizmus, az önazonosság, a kulturális sokszínűség. Az ifjúsági képzések mentorai és oktatói által írt kiadvány letölthető itt.Kapcsolódó képek:


Letölthetõ anyagok:

TKit12_Youth_transforming_conflict_ENG.pdf (5 MB)
Észrevételek, bejelentés
Amenyiben a fenti adatokban hibát talált, vagy más okból szeretne jelezni, itt elküldheti észrevételeit az adminisztrátornak. Észrevétel küldéséhez kérem jelentkezzen be!

Impresszum