Megjelentek az Erzsébet-tábor 2013-as felhívásai. Idén az Erzsébet tábor keretében összesen 44 pályázatot hirdetett meg a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.
tovább...
Találkozó fiatalok számára nemzetközi együttműködési lehetőségekről
A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (a továbbiakban: GYIÖT) a Levéli Gyermekönkormányzattal együttműködve találkozót szervez azon fiatalok számára, akik szívesen gondolkodnak arról, hogy a hazai gyermek és ifjúsági önkormányzatoknak milyen megjelenési lehetőségeik vannak nemzetközi programokon; hogyan építhetnek nemzetközi kapcsolatrendszert, továbbá érdeklődnek aziránt, hogy a jövőben szerveznének, vagy részt vennének nemzetközi programokon.
Döntés az ALDI "Szövetség az ifjúságért" - 2012. a fiatalok és a család éve pályázat nyerteseiről
Megszületett a döntés a "Szövetség az ifjúságért" - 2012. a fiatalok és a család éve pályázat nyerteseiről.
Változások irodánknál - Új e-mail elérhetőségek!
A 305/2012.(X.29.) Korm. rendelet értelmében 2012. november 1. napjával a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhoz kerültek át a rendeletbe foglalt, ifjúságpolitikával összefüggő feladatok. Ennek alapján a Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda is fenti időponttól, fenti intézmény irányítása alá tartozik.
Élményekkel hazatérve egy demokráciaprojektről - Az EUROHOPPER Cipruson
Útlevél nélküli utazás schengeni államokba, külföldi munka a Magyarországon realizálható bérek többszöröséért. Általában ez a két dolog jut először egy átlag magyar eszébe, ha az Európai Unióról kérdezik. Ennél azonban jóval többről szól a napjainkban már huszonhét tagállamot magába foglaló multikulturális közösség. Hogy ez mennyire igaz, arról idén ősszel személyesen győződhettek meg magyar fiatalok a BIRS Egyesület és Várfok Alapítvány jóvoltából, az EuroHopper 2012 projekt során Cipruson.
A Nemzeti Ifjúsági Tanács keresi első elnökét és elnökségét
A Nemzeti Ifjúsági Tanács 2012. december 1-jén tartja első választásait. Az elnöki és elnökségi poziciókra 2012. november 26. éjfélig van lehetőség jelentkezni.
Workshop az Európai Unió Ifjúsági Stratégiájáról
Ifjúsági képviseleti vezetőképzés
Lezárult a Gyermek élményváros program
Vezetői kommunikációs tréningsorozat IKSZT-kben
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - 2012 a fiatalok és a család éve - Tovább folytatódik a Szövetség az Ifjúságért Program
Civil Konferencia Győrben
Virtuális falu projekt
Ifjúsági referensek figyelmét kérjük!
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – Szakértői névjegyzék kialakítására (2013-2014) Pályázat kódja: SZAKÉ-12)

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
2013. január
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Magyar Ifjúsági Konferencia
Az NCSSZI - MOBILITÁS Országos Ifjúsági Igazgatóság arculati elemei, nem a Mobilitás által szervezett szakmai rendezvények esetében engedélykötelesek. Az arculati elemek használatával kapcsolatos információk itt olvashatók.
Az ifjúsági munka könyvtára

Impresszum