Közép-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI- Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
Telefon: +36(1)237-6700/807
T/F: +36(1)237-6795
email:kmriszi@mobilitas.hu

GALÉRIA
TÁMOP 5.2.5 pályázat

A TÁMOP-5.2.5.B-10/2 - Gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját segítő programok) komponens célja az ifjúsági korosztályok (12-29 éves gyerekek, serdülők, fiatalok) társadalmi-gazdasági részvételének fejlesztése.

A korosztály tagjaiban rejlő társadalmi erőforrások kibontásának elősegítése, életpálya-tervezésük és -vezetésük tudatosságának fejlesztése, a negatív társadalmi folyamatokkal szembeni védekezőképességük fejlesztése, a társadalmi és kulturális különbségekből fakadó deficitek csökkentése az egyéni és/vagy közösségi kompetenciáik fejlesztésével, minőségi információk és alternatív programok biztosításával, továbbá az e tevékenységeket hosszútávon megvalósítani képes szolgáltatások, intézmények fejlesztésével.

További cél, hogy a fiatal korosztályok váljanak képessé egy produktív életstílus megvalósítására oly módon, hogy egészségtudatosságuk, személyes életük, társas és társadalmi kapcsolataik, környezetük feletti kontroll képességük javulásával a pszichoaktív szerhasználat nem lesz számukra vonzó alternatíva.

A pályázati konstrukció népszerűsítésének az érdekében, a Mobilitás Közép-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda 2010. június 16.-án szakmai napot szervez.
A szakmai nap részletes programja hamarosan elérhető lesz.

Pályázati csomag elérhető:

http://www.nfu.hu/modosult_a_tamop_5_2_5_a_palyazati_felhivas

Impresszum