Közép-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
HU-1062 Budapest, Bajza utca 32.
Tel: +36 1 411 3070
Fax: +36 1 411 3071
e-mail: mobilitas@kih.gov.hu
www.kih.gov.hu; www.mobilitas.hu
GALÉRIA
DUE-médiatábor diákoknak, neves vezetőkkel és vendégekkel

A jelentkezők tematikus csoportokban, szerkesztőségként dolgoznak együtt a tábor ideje alatt, esténként pedig a táborlakók közösen nézik és hallgatják meg a kész műsorokat, majd együtt elemzik is őket. Unalmas órák és végtelen jegyzetek helyett így a gyakorlatban próbálhatják ki a profi fogásokat a média iránt érdeklődők: olyan trükköket leshetsz el, amelyeket főiskolán több félév alatt sem! Ezeknek akkor is hasznát veszed majd, ha csak hobbiként foglalkoztat a média, de később más pályát szeretnél választani: a kommunikációs tudás, a barátok és a kapcsolati háló, amire a DUE táborában szert tehetsz, mindenféle helyzetben jól jön.

Csoportvezetőink többek között az RTL Klub, a TV2, az IM, az MTV Hungary, az ELTE, a Népszabadság, a Nemzeti Sport, az Inforádió és a DUE Tallózó szakemberei: csupa profi médiás, akik régebben maguk is a táborban kezdték az ismerkedést a szakmával, és most örömmel adják tovább a tudásukat. A rádiósokkal külön gyakorlati foglalkozást tartanak az MR2-Petőfi Rádió műsorvezetői, és vendégül látjuk a Csillag születik zsűritagját, Puzsér Róbertet és Fluort is, akik provokatív, őszinte beszélgetésen vesznek részt a táborlakókkal.
 

Helyszín és időpont: Balatonfenyves, július 13-22.
Ár: május végéig 52 500 forint, tartalmazza a szakmai programot, szállást és étkezést (júniustól csak a teljes, 69 ezer forintos áron tudsz jelentkezni)
Jelentkezés: www.due.hu
Részletek, fényképes túra, korábbi műsorok és folyamatos hírek: facebook.com/DUEmediatabor

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 05. 29.
Impresszum