Fiatalok Lendületben Program
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
E-mail: ifjusag.eu@mobilitas.hu
Tel.: (+36-1) 237-6700
Fax: (+36-1) 237-6718
GALÉRIA
Logók
A Fiatalok Lendületben Program keretében támogatott valamennyi projektnek egyértelmű, hozzáadott promóciós értéket kell nyújtania a Program számára.

A Fiatalok Lendületben Program megismertetése azt jelenti például, hogy a Program keretében támogatott tevékenységekkel és termékekkel kapcsolatban egyértelműen jelezni kell, hogy azok bizottsági támogatásban részesültek (többek között az EU és a Fiatalok Lendületben Program emblémájának használata révén).

Az egyes logók és jelképek használatáról az Európai Bizottság arculati kézikönyve ad pontos eligazítást. A kézikönyv letölthető innen:
  • Nyilvánosság biztosítása
A pályázónak meg kell említenie, hogy a projekt támogatást kapott az Európai Bizottságtól. Az említésnek a következő formában kell történnie: „Ez a projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg”.
A kedvezményezett az alábbi mondatot is meg kell jelenítse: „A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy a MOBILITÁS véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.”
  • Logók

A Fiatalok Lendületben Program logója

FLP logó jpg  formátumban
Impresszum