Fiatalok Lendületben Program
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
E-mail: ifjusag.eu@mobilitas.hu
Tel.: (+36-1) 237-6700
Fax: (+36-1) 237-6760
GALÉRIA
FLP | HÍREK
Social Justice and Diversity Long Term Training Course
A hosszú távú képzés célja, hogy megerősítse a hazai és nemzetközi ifjúsági projekteket a társadalmi igazságosság és sokszínűség terén. Ennek érdekében érzékenyíteni kívánja a résztvevőket (szociális és ifjúsági munkásokat) a diszkrimináció különféle formáira, valamint elősegíti és tudatosítja egy elfogadóbb kommunikáció használatát. A képzési program első részére 2013. április végén, Budapesten kerül sor.
DAS - Dance, Art and Sport
A partnerség építő tevékenység lehetőséget ad nemzetközi együttműködések kialakítására olyan külföldi szervezetekkel, amelyek a tánc, művészet vagy a sport területén tevékenykednek. A képzési program segítségével létrejövő kapcsolatok pedig a szervezők szándéka szerint hozzájárulnak az 1.1-es, 1.2-es és 3.1-es alprogramhoz kapcsolódó projektek fejlesztéséhez. A képzési programot 2013 áprilisában rendezik Lengyelországban.
Cut the Ice - a learning opportunity for youth workers to improve competences related to intercultural learning and transferability of practical approaches on youth exchanges
A képzési program interkulturális tanulási módszereket felhasználva segít felfedezni és megérteni a kulturális sokszínűség fogalmát, amely segítségével a résztvevők fejleszthetik ifjúsági csere projektjeiket. A képzésre Hollandiában kerül sor 2013. április közepén.
Coach 2 Coach
A képzés fő célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a Fiatalok Lendületben Programban aktív ifjúsági csoportokkal való coaching módszertanát. Avagy, hogyan növelheti a részvételt ifjúsági projektekben a coaching folyamata? A képzésre 2013 júniusában, Skóciában kerül sor.
How to make green projects?
A Litvániában megvalósuló képzés fő célja, hogy a zöld projektmenedzsmenttel kapcsolatos alapokat a résztvevők elsajátítsák. A képzésen megszerzett tapasztalatok mindennapjaikban, munkájukban és a Fiatalok Lendületben Program keretében is felhasználhatóak. A program 2013 áprilisában kerül megrendezésre.
Taking Chances!
A képzés célja, hogy az ifjúságsegítők munkáját támogassa a szükséges kezdeményezői és vállalkozási kedvvel. A fiatalok képességeinek erősítése, a vállalkozói tudás és a kezdeményező képesség fontos szerepet játszanak a program során. Ezek az elemek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a lehetőségeket a fiatalok ki tudják használni, illetve a vállalkozási kedvük növekedjen. A képzést 2013 áprilisában, Hollandiában rendezik.
ATOQ - Advanced Training On Quality
Az ATOQ olyan képzés mely tapasztalt ifjúsági segítőknek, ifjúsággal aktívan foglalkozó szakembereknek szól, akik szerveztek már ifjúsági cserét és céljuk még több minőségi csere megvalósítása. A képzés során a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat és további új módszerekkel ismerkedhetnek meg. A képzésre 2013 májusában, Finnországban kerül sor.


Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
Impresszum