Fiatalok Lendületben Program
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
E-mail: ifjusag.eu@mobilitas.hu
Tel.: (+36-1) 237-6700
Fax: (+36-1) 237-6760
GALÉRIA
FLP | HÍREK
DAS - Dance, Art and Sport
A partnerség építő tevékenység lehetőséget ad nemzetközi együttműködések kialakítására olyan külföldi szervezetekkel, amelyek a tánc, művészet vagy a sport területén tevékenykednek. A képzési program segítségével létrejövő kapcsolatok pedig a szervezők szándéka szerint hozzájárulnak az 1.1-es, 1.2-es és 3.1-es alprogramhoz kapcsolódó projektek fejlesztéséhez. A képzési programot 2013 áprilisában rendezik Lengyelországban.
Cut the Ice - a learning opportunity for youth workers to improve competences related to intercultural learning and transferability of practical approaches on youth exchanges
A képzési program interkulturális tanulási módszereket felhasználva segít felfedezni és megérteni a kulturális sokszínűség fogalmát, amely segítségével a résztvevők fejleszthetik ifjúsági csere projektjeiket. A képzésre Hollandiában kerül sor 2013. április közepén.
Coach 2 Coach
A képzés fő célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a Fiatalok Lendületben Programban aktív ifjúsági csoportokkal való coaching módszertanát. Avagy, hogyan növelheti a részvételt ifjúsági projektekben a coaching folyamata? A képzésre 2013 júniusában, Skóciában kerül sor.
"SEE Balkan For Diversity" Partnership Building Activity (PBA)
A kapcsolatépítő tevékenység a Programországokban és a délkelet-európai országokban tevékenykedő, a Fiatalok Lendületben Program keretében a kulturális sokszínűség népszerűsítésével foglalkozó ifjúsági munkásoknak ad lehetőséget partnerségek kialakítására. A képzési programra 2013. április elején kerül sor Törökországban.
How to make green projects?
A Litvániában megvalósuló képzés fő célja, hogy a zöld projektmenedzsmenttel kapcsolatos alapokat a résztvevők elsajátítsák. A képzésen megszerzett tapasztalatok mindennapjaikban, munkájukban és a Fiatalok Lendületben Program keretében is felhasználhatóak. A program 2013 áprilisában kerül megrendezésre.
Képzői felhívás
Az NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda két képzőt keres az Európai Unió Fiatalok Lendületben Programja keretében 2013. február 18-20. és június 5-7. között megvalósítandó „Projektmenedzsment a nemzetközi ifjúsági projektekben” elnevezésű hosszú távú képzés második és harmadik fázisában képzői feladatok ellátásához.
Postafiók változás
Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy a programiroda postafiók címe megszűnt. Kérjük, a küldeményeket, pályázatokat kizárólag az iroda címére küldjék: NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda 1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.
2012-R3 támogatott projektek
A 2012-R3 pályázati körben feltételesen támogatást nyert pályázatokkal kapcsolatban az FLP Programiroda megkapta az Európai Bizottság hozzájárulását a támogatáshoz elengedhetetlen költségvetési átcsoportosításhoz. Így az eddig "FELTÉTELESEN TÁMOGATOTT" státuszú pályázatok "TÁMOGATOTT" státuszba kerültek. A szerződéskötést az Európai Bizottság írásos értesítésének megérkezése után megkezdjük.
GYIÖT találkozó
A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság a Levéli Gyermekönkormányzattal együttműködve 2013. január 25-27. között találkozót szervez ifjúsági önkormányzatban tevékenykedő fiatalok részére. A találkozó témája a gyermek és/vagy ifjúsági önkormányzatok által is elérhető nemzetközi lehetőségek. A Találkozóra történő jelentkezés határidejét 2013. január 23-ig meghosszabbították.
Taking Chances!
A képzés célja, hogy az ifjúságsegítők munkáját támogassa a szükséges kezdeményezői és vállalkozási kedvvel. A fiatalok képességeinek erősítése, a vállalkozói tudás és a kezdeményező képesség fontos szerepet játszanak a program során. Ezek az elemek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a lehetőségeket a fiatalok ki tudják használni, illetve a vállalkozási kedvük növekedjen. A képzést 2013 áprilisában, Hollandiában rendezik.
Felhívás ifjúsági referensek részére
Az NCSSZI, valamint a KIH Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság, az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az ifjúsági referensek országos listáját frissíti, amelynek célja, hogy az ifjúsági területen történő szervezeti vagy személyi változások ellenére az ifjúságszakmai hírek minél több szakemberhez eljuthassanak.
Korlátozott elérhetőség
2013. január 8. és 11. között a Fiatalok Lendületben Programiroda munkatársai korlátozottan érhetők el műszaki okok miatt. Türelmüket és megértésüket köszönjük!
ATOQ - Advanced Training On Quality
Az ATOQ olyan képzés mely tapasztalt ifjúsági segítőknek, ifjúsággal aktívan foglalkozó szakembereknek szól, akik szerveztek már ifjúsági cserét és céljuk még több minőségi csere megvalósítása. A képzés során a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat és további új módszerekkel ismerkedhetnek meg. A képzésre 2013 májusában, Finnországban kerül sor.
EVS kalendárium önkénteseknek
Az EVS kalendárium önkénteseknek készült, tanulási naplóként segít átgondolni, hol és merrefelé tart a fiatal a projektben és a tanulási folyamatban.

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
Impresszum