Fiatalok Lendületben Program
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
E-mail: ifjusag.eu@mobilitas.hu
Tel.: (+36-1) 237-6700
Fax: (+36-1) 237-6760
GALÉRIA
FLP | E-ŰRLAP

A Fiatalok Lendületben Programirodához a pályázatokat E-űrlapon kell benyújtani (kivéve a 2. alprogram pályázatait). A korábbi doc formátumú űrlap helyett az online pályázati űrlapot (E-űrlap) kell kitölteni, valamint ennek az űrlapnak egy példányát kell beküldeni postán (a megfelelő helyeken aláírva, a szükséges dokumentumokkal együtt), illetve e-mailen is (palyazatok.eu@mobilitas.hu).

A 2. alprogramban továbbra is a Word (.doc) formátumú űrlapot kell használni pályázáshoz!

Az online, elektronikus pályázati űrlap (E-űrlap) letölthető az alábbi linken:

E-ŰRLAP

E-ŰRLAP (angol)

A pályázatok beadása online módon, az E-űrlap kitöltésével történik a Nemzeti Iroda által nemzeti szinten kezelt alábbi kategóriák esetében:

- 1.1 Ifjúsági cserék
- 1.2 Ifjúsági kezdeményezések
- 1.3 Ifjúsági demokráciaprojektek
- 3.1 Ifjúsági cserék (együttműködés szomszédos partnerországokkal)
- 3.1 Képzés és hálózatépítés (együttműködés szomszédos partnerországokkal)
- 4.3 Képzés és hálózatépítés
- 5.1 A fiatalok és ifjúságpolitikai döntéshozók találkozói

Az új elektronikus űrlap kitöltését megkönnyítendő, az Európai Bizottság készített egy útmutatót, ami bemutatja az új elektronikus űrlap kitöltésének és benyújtásának fő lépéseit. Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót az E-űrlap kitöltésével kapcsolatban!

ÚTMUTATÓ ITT

FONTOS! Az E-űrlapot e-mailben és nyomtatott, aláírt változatát postán is be kell küldeni! Kérjük, hogy a honlapon szereplő elérhetőségeinket használják, mert az űrlapban még a Programiroda korábbi címe és telefonszáma szerepel.

A Nemzeti Iroda postacíme:
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda, 1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.

A Nemzeti Iroda email címe: palyazatok.eu@mobilitas.hu

A pályázás menetéről bővebben:

http://www.mobilitas.hu/flp/alttudnvalok/palyazashoz/eurlapok

 

AZ E-ŰRLAPOK TECHNIKAI HÁTTERE

A Fiatalok Lendületben Program online pályázati űrlapjai PDF file formátumúak, és az Adobe Reader segítségével tölthetőek ki. Az Adobe Reader használata ingyenes, és a software a www.adobe.com oldalon tölthető le. A program 10.0 vagy frisebb verzióját kell használni! Amennyiben korábbi verziót használ a pályázó, a számítógépes software frissítésére is szükség lehet. Amennyiben a számítógép nem rendelkezik a software szükséges verziójával, egy figyelmeztető üzenetet kap, amikor először megnyitja a file-t. Kérjük, hogy ezt az üzenetet ne hagyja figyelmen kívül! Amennyiben nem frissíti az Adobe Reader programot, a bevitt adatok el fognak veszni. A korábbi verziók használata esetén a dokumentum mentése, bezárása, majd újbóli megnyitása után, vagy amikor utoljára ellenőrzi, véglegesíti és beadja a pályázatot, el fognak veszni a bevitt adatok és nem fogja tudni e-mailben elküldeni vagy kinyomtatni az űrlapot. Amennyiben ez megtörténik, a pályázónak újra kell kezdenie az űrlap kitöltését, mivel a Nemzeti Iroda nem tudja visszanyerni az elveszett adatokat. Ennek megfelelően minden esetben az Adobe Reader legfrissebb verziójának használata ajánlott!

Kérjük, amennyiben pályázatot kíván benyújtani, győződjön meg róla, hogy az Adobe Reader program 10.0 vagy magasabb sorszámú verziójával rendelkezik! 

 

A 2. alprogram (EVS - Európai Önkéntes Szolgálat) esetén a word formátumú (doc) pályázati űrlapot kell kitölteni, amelyet postai úton és e-mailben kell eljuttatni a Fiatalok Lendületben Programiroda számára, a pályázat beadási határidőig.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A 2. ALPROGRAM PÁLYÁZATI MENETÉRŐL:

http://www.mobilitas.hu/flp/alttudnvalok/palyazashoz/2alprogram

 

Ha bármilyen kérdése van az űrlappal vagy a pályázatok benyújtásával kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2013. 01. 25.
Impresszum