Fiatalok Lendületben Program
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Fiatalok Lendületben Programiroda

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.
E-mail: ifjusag.eu@mobilitas.hu
Tel.: (+36-1) 237-6700
Fax: (+36-1) 237-6760
GALÉRIA
Szerződések 2010

Szerződések 2010


2008. november 1-jei (R5) határidőtől a támogatásban részesített pályázatok kedvezményezettjei a szerződéskötéshez szükséges dokumentumokat a FILEP rendszeren keresztül és emailben kapják meg.

A szerződésben található hivatkozások, tájékoztatások a beszámolóval kapcsolatosan az alábbiakban letölthetőek az egyes kategóriákra vonatkozóan.

1.1 kategória - Ifjúsági cserék - letöltés

1.2 kategória - Ifjúsági kezdeményezések - letöltés

1.3 kategória - Ifjúsági demokráciaprojektek - letöltés 

2. alprogram - Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) - letöltés  

3.1 kategória - Ifjúsági cserék/Képzés és hálózatépítés - letöltés

4.3 kategória  - letöltés

5.1 kategória - letöltés

- A kedvezményezett által aláírt szerződést és mellékleteit, a Nemzeti Iroda szerződéscsomagot kísérő tájékoztató levelének dátumától számított 45 napon belül a kedvezményezett köteles visszajuttatni a Mobilitás címére.
- A szerződés és valamennyi mellékletének aláírása csak hivatalosan, kék színű tollal történhet.

A támogatási szerződés I.4.2. pontja szerint a többszöri előfinanszírozási mechanizmus esetében alkalmazandó nyilatkozat kitöltésével kapcsolatos tudnivalók itt  találhatók.


Általános szerződési feltételek - letöltés
Figyelem: Az Általános szerződési feltételek II.16.5. pontja 2010.szeptember 03-tól megváltozott az Európai Bizottság által a Nemzeti Iroda részére küldött tájékoztatás értelmében.


FONTOS!!!

A Fiatalok Lendületben Program keretében  2010-ben elnyert támogatási összeg kedvezményezettjei részére történő utalásához a Magyar Államkincstár részére adott átutalási megbízáson a Mobilitás köteles feltüntetni a kedvezményezett/pénzügyi lebonyolító szervezet FILEP-ben feltüntetett bankszámlájához tartozó SWIFT kódot és IBAN számot.

Kérjük, a gelencser.agota@mobilitas.hu  email címre szíveskedjen ezeket elküldeni és ezzel egyidejűleg a SWIFT kódot a FILEP/Saját adatok alatt a bankszámlaszám alatti mezőbe is betölteni.

 

 

 

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2012. 07. 27.
Impresszum