Észak-magyarországi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Észak-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

3530 Miskolc, Mindszent tér 1.
(ITC Székház XII. emelet)

Levélcím:
3530 Miskolc, Mindszent tér 1.

Telefon, fax.: 06-46-506-347, 06-46-506-348
Az NCSSZI, valamint a KIH Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság, az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az ifjúsági referensek országos listáját frissíti, amelynek célja, hogy az ifjúsági területen történő szervezeti vagy személyi változások ellenére, az ifjúságszakmai hírek minél több szakemberhez eljuthassanak. Szeretnénk felvenni a listába az ifjúságsegítő tevékenységet végző rész-és teljes állásban, akár önkormányzati, akár civil foglalkoztatású kollégákat is.
tovább...
DUE - Tehetségkutató diákmédia pályázat 2013
A Diák és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) pályázatot hirdet "DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2013" címmel. 8 kategóriában várják a pályázatokat 25 év alatti fiataloktól. A pályaműveket a kategóriákon belül három korcsoportban értékelik: általános iskola, középiskola és felsőoktatás. Az elnyerhető támogatások összértéke 1,5 millió forint. A pályázatok beadási határideje: 2013. március 15., a Magyar Sajtó Napja.
Indul a Szóval?! - Országos Vitaverseny 2013
A Szóval?! Országos Vitaverseny az év egyik legizgalmasabb tanulmányi vetélkedője, melyben középiskolás fiatalok vehetnek részt. Ez a verseny sportot űz a vitázásból – itt a legjobban vitázó fiatalok értékes jutalmakra válthatják az érveiket. Ha már rutinos vitázó vagy, akkor azért, ha még csak most ismerkedsz a műfajjal, akkor pedig azért érdemes belevágnod és versenyezned az értékes nyereményekért! A Vitaversenyre középiskolás csapatok jelentkezhetnek. Minden csapatnak három vitázóra van szüksége és egy felkészítő tanárra, aki segíti a csapatot a versenyzésben és a felkészülésben.
Megalakult a Nemzeti Ifjúsági Tanács
A Nemzeti Ifjúsági Tanács 2012. november 30. - december 1-jén megrendezésre került Alakuló ülésén megválasztotta első elnökét és elnökségét. Kultúrateremtő és érdekérvényesítő szerep vár a most megalakuló ifjúsági ernyőszervezetre, a Nemzeti Ifjúsági Tanácsra (NIT) a közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint.
Idén is EVS Live!
December 6-7-én ismét EVS Live! rendezvény izgalmas programokkal: kampány-nyitóval, szakmai műhelyekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel, civil szervezetek terével, filmvetítéssel, könyvbemutatóval.
Szövetség az ifjúságért 2012. - Pályázati eredmények
Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. által 2012. 10.01. napján megjelentetett AMÉ-12 kódszámú „Szövetség az ifjúságért” – 2012. A fiatalok és a család éve című pályázati kategóriában a Bíráló Bizottság meghozta döntését. A pályázati kategóriában 122 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 101 pályázat felelt meg a formai követelményeknek. Az Bíráló Bizottság 23 pályázatnak ítélt támogatást.
NIT elnök és elnökség választás
NIT alakuló ülés
Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság aktuális felhívásai
Önkéntes munka Magyarországon - konferencia
TÁJÉKOZTATÁS
Pályázati kiírás téli sportpályák funkció- és kihasználtság bővítő fejlesztésének támogatására
Pályázati kiírás gyermekek és fiatalok közösségeinek téli táborozási programjainak támogatására
Kérdőív a Nemzeti Ifjúsági Tanácshoz csatlakozni kívánó szervezetek számára
Programot hirdetett az iskolai erőszak ellen a miskolci diákönkormányzat

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
2013. január
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Magyar Ifjúsági Konferencia
Az NCSSZI - MOBILITÁS Országos Ifjúsági Igazgatóság arculati elemei, nem a Mobilitás által szervezett szakmai rendezvények esetében engedélykötelesek. Az arculati elemek használatával kapcsolatos információk itt olvashatók.
Az ifjúsági munka könyvtára

Impresszum