Észak-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

4024 Debrecen
Piac u. 26/a


Tel.: 52/531-053, -054
Fax: 52/530-026
GALÉRIA
EARISZI | HÍREK
Normatív kiegészítésre pályázhatnak a civil szervezetek
Mostantól adhatnak be pályázatot a civil szervezetek az általuk tavaly gyűjtött adományaik értékének öt százalékát kitevő, legfeljebb 250 ezer forintig terjedő, automatikusan járó normatív kiegészítésre - jelentette be Hölvényi György, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil ügyekért felelős államtitkára csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatóján.
Ösztöndíjak börzéje Debrecenben
A Tempus Közalapítvány 2013 februárjában négy vidéki egyetemen - köztük a Debreceni Egyetemen - Ösztöndíjas börzéket szervez a felsőoktatási intézményekkel és a Balassi Intézettel közösen. A börzéken Magyarország legnagyobb ösztöndíjas programjától, az Erasmustól kezdve, Fiatalok Lendületben Programon, a CEEPUS-on, Erasmus Munduson át, a január 15-én meghirdetett, vadonatúj Campus Hungary ösztöndíjak részletei is megismerhetők.
Lépj be a startup vállalkozások izgalmas világába!
Ha érdekel a technológia, a design és a legújabb üzleti megoldások világa, akkor örömmel várnak téged is a Colabs Startup Center által szervezett rendezvénysorozat legközelebbi állomásán, Debrecenben, ahol betekintést nyerhetsz a legsikeresebb hazai és külföldi startup vállalkozások kulisszái mögé.
Önkéntesség Fővárosa Európában
Az Európai Önkéntes Központ (CEV) elindította a versenyt az önkéntesség fővárosa Európában címért a polgárok európai éve - 2013 keretében, melynek célja az önkéntesség előmozdítása és fejlesztése helyi szinten.
Európa Parlament - Miért érdekeljen?
Várják az Európai Unió tagországai valamint Horvátország 18-30 év közötti állampolgárait, hogy újító és meggyőző módon fejezzék ki, miért is fontos számukra az Európai Parlament és miért van szükség mindenki szavazatára a következő Európa Parlamenti választásokon. A pályamunkák benyújtási határideje: 2013. március 28.
PLURAL+ Ifjúsági Videó Fesztivál
Az ENSZ "Szövetség a Civilizációért" és a Nemzetközi Migrációs Szervezet közös kezdeményezése, a Plural+ Ifjúsági Videó Fesztivál ismét meghirdeti felhívását a világ fiatalságának. A nyertes pályázókra készpénz nyeremények és egy new yorki utazás vár!
Az EGT/ Norvég Civil Támogatási Alap pályázatai hamarosan elérhetőek
Az EGT/ Norvég Civil Támogatási Alap pályázatai hamarosan indulnak. Ebben az évben – első körben – különböző témakörökben kis- és makroprojektek, valamint egyéni ösztöndíjas tanulmányutak támogatására lesz lehetőség.
„A jövő GYÖKerei a ma és a tegnap”- Gyermekönkormányzati találkozó
A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság a Levéli Gyermekönkormányzattal együttműködve találkozót szervez azon fiatalok számára, akik szívesen gondolkodnak arról, hogy a hazai gyermek és ifjúsági önkormányzatoknak milyen megjelenési lehetőségeik vannak nemzetközi programokon.
Fiatalok társadalmi befogadása
Az ír EU-elnökség időszakában, 2013 első félévében, a strukturált párbeszéd középpontjában a fiatalok társadalmi befogadása áll. Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével Ön is járuljon hozzá, hogy a 2013 tavaszán Írországban megrendezendő EU Ifjúsági Konferencián hatékony javaslatokat dolgozhassanak ki a fiatalokat érő kirekesztés vagy hátrányos megkülönböztetés különféle formáinak kezelésére.
„Lehet másként”
A Szirom Alapítvány támogatást nyert a „Lehet másként” című TÁMOP 5.5.2-11/2-2012-0105 számú projekt megvalósításához. Célja az önkéntesség elterjesztése, az emberi összefogás erejének hangsúlyozása. A projekt nyitókonferenciájára 2013.01.29-én Nyírmártonfalván az Általános Művelődési Központban kerül sor.
Konferencia pályázati lehetőségekről
A 2013. évi NEA és más pályázati lehetőségekről tájékozódhatnak mindazok, akik 2013. február 4-én, Nyíregyházán részt vesznek a Városháza Krúdy termében megrendezendő konferencián.
Ifjúsági Tehetségkutató és Művészeti Találkozó
A Magyar Kultúra napja alkalmából Ifjúsági Tehetségkutató és Művészeti Találkozó kerül megrendezésre Nagyrábén 2013. február 2-án, melyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, ifjúsági közösségeket, művészeti csoportot.
Ifjúsági referensek figyelem!
Az NCSSZI, valamint a KIH Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság, az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az ifjúsági referensek országos listáját frissíti, amelynek célja, hogy az ifjúsági területen történő szervezeti vagy személyi változások ellenére, az ifjúságszakmai hírek minél több szakemberhez eljuthassanak.
Pár - Beszéd Est
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Pár – Beszéd Est, mely a közösségi gondolkodás erejének, a hasonló közegben való eszmecserének és egymás ötleteinek meghallgatásának színtere. 2013.01.15-én az ötletek megvalósításának menete lesz a téma.

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
Impresszum