Észak-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

4024 Debrecen
Piac u. 26/a


Tel.: 52/531-053, -054
Fax: 52/530-026
GALÉRIA
EARISZI | E-MÁTRIX
E-mátrix

2004. év tavaszán építettük és fejlesztettük ki új kommunikációs csatornánkat, az e-mátrix elektronikus hírlevelünket tovább erősítve ezzel külső kommunikációs rendszerünket. A hetente megjelenő E-mátrix elektronikus hírlevelünk számos célcsoporthoz jut el, így régiónk civil szervezeteihez, polgármesteri hivatalaihoz, ifjúsági referenseihez, teleházakhoz, médiumokhoz, a regionális ifjúsági tanács tagjaihoz, iskolákhoz, művelődési intézményekhez, személyekhez és információs pontokhoz, Eurodesk végpontokhoz.

Ez az a kommunikációs csatornánk, ahol röviden adunk hírt az irodában, a tanácsnál történtekről illetve a régióban vagy az országban zajló ifjúsági munka értékeiről, képzések, események és egyéb aktuális információkról. Jelentős kommunikációs csatorna számunkra az emátrix, mivel a pályázóink számára hasznos információkat, gyakran ismételt kérdésekre a válaszokat előre meg tudtuk fogalmazni vagy egy-egy nehezebb kérdésre, problémára a figyelmet fel tudtuk hívni.
A közel 3000 címre eljutó hírlevelünk 2007-ben struktúráját és tartalmát tekintve jelentős változáson ment keresztül, mely egyfajta megújulási lehetőséget  jelentett magának az intézményünknek módszertani központtá válásához igazodva. 2007 ősztől a megújult  E-mátrix célja elsődlegesen az, hogy régiónk szervezeteinek bemutatásával minél több informáicót juttassunk el más a régió különböző szereplői számára. Az ifjúsági munkában történő legfrisebb hazai és európai trendek, alkalmazott módszerek, európai évek prioritásainak közreadása sem maradhat el hetente jelentkező hírlevelünkbő. A hazai és az európai ifjúsági munka értékeinek elterjesztésével kívánjuk segíteni a hírlevél olvasóit helyi szintű munkájának megújulásában.

 

A hírlevélre feliratkozni az alábbi címen lehet: eariszi@mobilitas.hu

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 01. 19.
Impresszum