Dél-dunántúli regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
Levelezési cím:
Dél-dunántúli RISZI
7621 Pécs, Rákóczi u. 55.

Telefon: 72-520-532

E-mail: ddriszi@mobilitas.hu
GALÉRIA
Szeretetteljes, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánnak a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Dél-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda munkatársai!
tovább...
Megjelent a Nemzeti Ifjúsági Stratégia 2012-2013-as cselekvési teve
A Magyar Közlönyben megjelent a NIS II. cselekvési Terve az 1590/2012.(XII.17.) határozati számmal. A cselevési terv foglalkozik az ifjúsággal kapcsolatos jogi szabályozásokkal, az ifjúsági részvétellel, az ifjúsági szolgáltatások rendszerével, a tanulás, életpálya, önálló egzisztencia megteremtésének lehetőségeivel, az egészséges életmód, prevenció kérdéseivel és a területet érintő forrásokkal.
A média eszköztárának lehetőségei az élménypedagógiában és az ifjúsági közösségi munkában - Pécs
A műhelymunka célja, hogy olyan projektek segítőinek, mentorainak kínáljon bemutatkozási lehetőséget és tapasztalatcserét, akik a média eszközeit hívják segítségül ahhoz, hogy fiataljaik kifejezhessék véleményüket, gondolataikat, megmutathassák önmagukat, szűkebb és tágabb környezetüket, továbbá kisközösségük tagjaként átélhessék a közös alkotás örömét és értékteremtő munkák létrehozóivá válhassanak.
Előre-Látó képzési börze
Látogass el az Előre-Látó képzési börze és munkaerőpiaci kiállításra! Érdeklődj! Kérdezz! Helyszín: Zsolnay Kulturális Negyed, E 78 épületben, Pécs Időpont: 2012. november 28. 9-14 óráig.
"Újra dolgozom, sok minden változott" - édesanyáknak szóló csoportmunka - Pécs
Az Élettér program keretében 2012. november 19-én, hétfőn 10 órától indul az "Újra dolgozom, sok minden változott" című, főképp kisgyermekes édesanyáknak szóló csoportmunka a Civil Közösségek Házában (Szent István tér 17).
Sellye és környéke Ifjúsági Információs Pont - Előadó művészeti nap
A jövőre nyitott megye – Komplex ifjúságsegítés Baranyában című projekt keretében a Sellye és környéke Ifjúsági Információs Pont a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. közreműködésével előadó művészeti napot tart 2012 november 23-án 14:00-tól az Ormánság Közösségi Házban.
Művészettel az interkulturális adaptációért - Az ARIADNE projekt nemzetközi záró konferenciája
„Önkéntes munka Magyarországon” - konferencia a Központi Statisztikai Hivatal és az Önkéntes Központ Alapítvány szervezésében
NIT alakuló ülésével kapcsolatos információk
Sporttal a drogmentes életért
Fiatalok Európában - Tanulmányi Verseny 2012/2013
A magyarországi ifjúsági munka lehetőségei a büntetés-végrehajtásban és a nevelőotthonokban című konferancia - Pécs
GYIÖT régiós találkozó
“CREA(C)TION” “Média-műveltség” (social, digital media literacy) képzés a fiatalok aktív részvételének megerősítéséért
ALUDJ MÁSKOR

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
2013. január
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Magyar Ifjúsági Konferencia
Az NCSSZI - MOBILITÁS Országos Ifjúsági Igazgatóság arculati elemei, nem a Mobilitás által szervezett szakmai rendezvények esetében engedélykötelesek. Az arculati elemek használatával kapcsolatos információk itt olvashatók.
Az ifjúsági munka könyvtára

Impresszum