Dél-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI -
Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

6720 Szeged, Dózsa György u. 2.

Tel.: 62/540-788
Fax: 62/540-789

E-mail: dariszi@mobilitas.hu
Honlap: www.mobilitas.hu
GALÉRIA
DARISZI | TÁMOGATÁS

SZÖVETSÉG AZ IFJÚSÁGÉRT
FELHÍVÁS IFJÚSÁGI CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., az FSZH - Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat valamint az Északi Támpont Egyesület megbízásából, a Regionális Ifjúsági Tanácsokon keresztül támogatási felhívást hirdet ifjúsági civil szervezetek számára.


Letölthető pályázati dokumentumok:

Felhívás: felhivas_aldi.doc (433 kB)
Útmutató: utmutato_aldi.doc (414 kB)
Űrlap: urlap_aldi.doc (424 kB)
A felhívás rádió-spotja: Szovetseg_az_Ifjusagert_felhivas.mp3 (925 kB)Adatvédelmi nyilatkozat
A pályázat benyújtásával a pályázó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a pályázati támogatás elnyerése esetén a neve és székhelye nyilvánosságra kerüljön, továbbá a pályázatban megadott adatait az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (ALDI), ill. a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat a pályázati eljárás lebonyolítása céljából a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályok betartásával kezelje és tárolja. Az ALDI, ill. a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat az adatokat nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival és negyedik félnek semmilyen formában nem adja át. Kivételt képeznek ez alól a pályázat lebonyolításában közreműködő Regionális Ifjúsági Tanácsok és az Északi Támpont Egyesület.

A pályázati támogatás elnyerése esetén a pályázó vállalja, hogy a támogatási program megvalósulásáról - az ALDI-val és a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálattal előzetesen egyeztetett módon és tartalommal - saját költségen képfelvételt, valamint hang- és/vagy filmfelvételt készít. A pályázó időbeli, térbeli és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül hozzájárul ahhoz, hogy ezen felvételek az ALDI ill. a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat által részben vagy egészben a jövőben belföldi, ill. külföldi marketing és egyéb tevékenység során (pl. reklám-kampány, társadalmi felelősségvállalást bemutató anyagok) felhasználásra kerüljenek.

Az ALDI, ill. a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat számára biztosított felhasználási jog magában foglal minden jelenleg ismert és a jövőben lehetséges felhasználási módot. Erre tekintettel a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az ALDI, ill. a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat a felvételt:
- közzétegye, felhasználja, lemásolja, bármilyen technikai eszközzel többszörözze, bármilyen adathordozón rögzítse, terjessze, a nyilvánosságnak bemutassa, a nyilvánossághoz közvetítse sugárzással vagy másként, a felvételt az eredetihez képest más szervezet közbeiktatásával továbbközvetítse,
-a nyilvánossághoz bármely módon így különösen: televízió, rádió, internet, nyomtatott sajtó, bármely közterületi reklámhordozó, valamint más, bármely nem média-megjelenésekhez kötött, ún. „vonal alatti" (BTL) reklámhordozó segítségével eljuttassa, valamint
- átdolgozza, módosítsa, abból töröljön, illetve azt bármilyen más módon felhasználja.

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 01. 13.
Impresszum