Dél-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI -
Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

6720 Szeged, Dózsa György u. 2.

Tel.: 62/540-788
Fax: 62/540-789

E-mail: dariszi@mobilitas.hu
Honlap: www.mobilitas.hu
GALÉRIA
T-kit sorozat

Mit is jelent az, hogy T-kit? Kétféle válasz is adható erre a kérdésre. Az első: „Training Kit" (magyarul: képzési csomag), melynek rövidítése T-kit. A második a szó hangzásával kapcsolatos: a T-kit angol kiejtése hasonló a „Ticket" (jegy) szóéhoz.
Utazásaink során jegyre van szükségünk. A borítón látható figura, Spiffy, vonatjeggyel a kezében útra kel, hogy új ismeretekhez jusson. A T-kit sorozat köteteit mindenki számára jól használható munkaeszköznek szánjuk. Pontosabban, ifjúságsegítők és képzők számára szeretnénk olyan elméleti és gyakorlati segédeszközt biztosítani, amelyet munkájuk és a fiataloknak tartott képzések során használhatnak.
A T-kit sorozat különböző kulturális, szakmai és szervezeti háttérrel rendelkező emberek egy éves közös munkájának eredménye. Trénerek, civil szervezetek vezetői és szakírók együttes munkájának eredményeként magas színvonalú kiadványok születtek, melyek a célcsoport szükségleteire összpontosítanak úgy, hogy figyelembe veszik az egyes témák Európa-szerte változó megközelítési módjait.
A T-kit sorozat az Európa Tanács és az Európai Bizottság között létrejött, az európai ifjúságsegítők képzésével kapcsolatos együttműködés egyik terméke.
A két intézmény együttműködése a T-kitek megjelentetésén kívül magában foglal még képzéseket, a Coyote magazin kiadását, és egy dinamikus internetes honlap működtetését.
A www.training-youth.net címen megtalálhatók az együttműködési programmal kapcsolatos aktuális információk (új kiadványok, felhívások képzési programokra, stb.), és elektronikus formában letölthetők a T-kit sorozat kötetei.

  T-kit 1. - Szervezetmenedzsment T-kit 1. - Organisational Management (ENG)
   T-kit 2. - Methodology in Language Learning (ENG)
  T-kit 3. - Projektmenedzsment  T-kit 3. - Project Managament (ENG)
  T-kit 4. - Interkulturális tanulás T-kit 4. - Intercultural Learning (ENG)
  T-Kit 5. - Nemzetközi Önkéntes Szolgálat T-kit 5. - International Voluntary Service (ENG)
  T-kit 6. - Amit a képzésről tudni kell T-kit 6. - Training Essentials (ENG)
  T-kit 7. - Fejlesztés Alatt - Polgári szerepek, ifjúság és Európa T-kit 7. - Under Construction...Citizenship, Youth and Europe (ENG)
  T-kit 8. - Egyenlő Esély Fiataloknak T-kit 8. - Social Inclusion (ENG)
   T-kit 9. - Funding and Financial Management (ENG)
  T-kit 10. - Educational Evaluation in Youth Field (ENG) 
  T-Kit 11. - Mosaic : The training kit for Euro-Mediterranean youth work (ENG)
   T-kit 12. - Youth transforming conflictImpresszum