Dél-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI -
Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

6720 Szeged, Dózsa György u. 2.

Tel.: 62/540-788
Fax: 62/540-789

E-mail: dariszi@mobilitas.hu
Honlap: www.mobilitas.hu
GALÉRIA
Dél-alföldi Regionális Gyermek és Ifjúsági Együttműködési Fórum és Kiállítás

A Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Tanács (RIT) 2003-ban írt ki először pályázatot Dél-alföldi Regionális Gyermek és Ifjúsági Együttműködési Fórum és Kiállítás létrejöttére.

A pályázati kiírással a RIT célja a következő volt: "Kétnapos regionális rendezvény megszervezése és lebonyolítása a dél-alföldi megyeszékhelyek valamelyikén egy gyermek és ifjúsági együttműködési fórum és kiállítás keretében. A benyújtandó projekt célja az ifjúsági civil szervezetek összefogásának, koordinációjának segítése, új lehetőségek keresése, az előző fórumon kialakított akcióterv megvalósulásának elemzése és a további megvalósítás közös álláspontjának kialakítása. Az ifjúsági szervezetek részére bemutatkozási lehetőség biztosítása, régiós szinten is értékkel bíró mintaprojektek bemutatása, a civil szervezetek közötti együttműködés további lehetőségeinek feltárása." - idézet az IFJ-GY-DA-03-H pályázati felhívásából.

A Fórum az évek során a regionális szervezetek olyan találkozójává nőtte ki magát, amely lehetőséget teremt és remek alkalmat jelent az ismerkedésre, a különböző jó gyakorlatok, minták bemutatására, azok megismerésére és a régió ifjúságügyét érintő, aktuális kérdések megbeszélésére.

Az elmúlt évek Fórumairól az alábbi oldalakon nyújtunk rövid ismertetőt és összegzés, visszaemlékezésszerűen, mintegy élményfelidézendő...

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2010. 07. 23.
Impresszum