Dél-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI -
Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

6720 Szeged, Dózsa György u. 2.

Tel.: 62/540-788
Fax: 62/540-789

E-mail: dariszi@mobilitas.hu
Honlap: www.mobilitas.hu
GALÉRIA
FELPÖRGETVE - DIA-MOISZ közös fejlesztő projektje

Országosan mintegy 30, összesen 200-250 fiatal részvételével működő ifjúsági csoportot segít tevékenységeik továbbfejlesztésében az 2010 szeptembere és 2011 júniusa között a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat (MOISZ) és a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA). A „Felpörgetve"elnevezésű projekt célja, hogy a két szervezet erőforrásainak egységesítésével az eddigieknél intenzívebb támogatást kapjanak a kiválasztott közösségek, és ennek eredményeként jobb minőségű, nagyobb költségvetésű projekteket megvalósítására legyenek képesek.

A kezdeményezés nem előzmények nélküli, hiszen mindkét szervezet egyik fő célja a fiatalok aktív állampolgári részvételre ösztönzése. Mindketten hasonló módszerekkel, a nemformális tanulási környezet megteremtésével dolgoznak.

A dél-alföldi régióban 4 szervezet, illetve csoport kiválasztására került sor, amelyek már rendelkeznek kisebb pályázati tapasztalatokkal, de nagyobb forrásokra eddig még nem tettek szert. Célunk, hogy 2011. június 1-ig mindannyiukat felkészültté tegyük az eddigieknél nagyobb pályázati források elnyerésére.

nyomtatási nézet | utolsó módosítás: 2011. 02. 24.
Impresszum