Dél-alföldi regionális portál
ddriszi dariszi eariszi emriszi kmriszi kdriszi ndriszi
ELÉRHETŐSÉGEK
NCSSZI -
Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság
Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda

6720 Szeged, Dózsa György u. 2.

Tel.: 62/540-788
Fax: 62/540-789

E-mail: dariszi@mobilitas.hu
Honlap: www.mobilitas.hu
GALÉRIA
2013. január 1-től, 40 éves Európai Uniós tagsága során immáron hetedszer, Írország tölti be az Európai Unió Tanácsának elnökségi tisztjét, ami gyakorlatilag az EU elnöki szerepkörét jelenti. Az ír elnökség egyúttal egy újabb elnöki hármas kezdetét is jelenti: a 18 hónapos periódus alatt a trió másik két tagja Litvánia és Görögország lesznek majd.
tovább...
Strukturált Párbeszéd kérdőív az ír EU-elnökség prioritásaihoz kapcsolódóan
Kezdetét vette a Strukturált Párbeszéd folyamat következő másfél éves ciklusa, központban a társadalmi befogadás! Hallasd Te is a hangod, mondd el a véleményed, légy kritikus! Járulj hozzá, hogy a 2013 tavaszán Írországban megrendezendő EU Ifjúsági Konferencián hatékony javaslatokat dolgozhassanak ki az európai, köztük a magyar fiatalok, a Te válaszaid alapján! A kérdőívet 2013. február 3-ig lehet kitölteni.
Csatlakozz az Ifjúsági Konzultációs Kör csapatához!
Érdekelnek a korosztályodat érintő kérdések, mint például az ifjúsági munka, az önkéntesség, vagy a társadalmi befogadás? Szívesen segítenél abban, hogy a magyar fiatalok véleménye eljusson az uniós döntéshozók felé? Részt vennél egy képzésen, hogy minél több információt megtudhass az Európai Unió fiatalokkal folytatott Ifjúsági Strukturált Párbeszéd 2010-2018-as keretprojektjéről?
NAKVI - Közösségi animátor képzési felhívás
Elsősorban az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek munkatársai részére indít akkreditált, 40 órás közösségi animátor képzést 2013 februárjában a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet.
Újra: Vágod? Légy penge!
ED/DA - Eurodesk dél-alföldi hálózat - képzése Kecskeméten és Gyulán a Fiatalok Lendületben Program lehetőségeiről Szeretsz utazni? Megismernél új embereket? Új élményekre vágysz? Ne várd, hogy más adjon lehetőséget, teremtsd meg Magadnak! Az Európai Unió Fiatalok Lendületben Programja segítségével részt vehetsz nemzetközi ifjúsági cseréken, új embereket ismerhetsz meg és nagyszerű új élményeket szerezhetsz úgy, hogy nem megy rá a gatyád! Gyere el ingyenes képzésünkre, ismerd meg a programot és tanuld meg hogyan teremthetsz magadnak új lehetőségeket!
Ifjúsági garanciaprogramok bevezetését sürgeti az Európai Parlament
Az európai fiatalok négy hónapnál hosszabb ideig ne maradjanak munka vagy képzés nélkül, döntött a Parlament szerdán. A képviselők felszólítják a 2013 februárjában összeülő uniós oktatásügyi minisztereket, hogy minden tagállamban javasolják az ifjúsági garanciaprogramok bevezetését.
A Fiatalok Lendületben Program 2013. évi prioritásai
Ifjúsági referensek figyelem!
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a 2013. évi pályázati kiírásai
Állami elismerés a közösségszervező munkáért
2013-as FLP pályázati űrlapok - NCSSZI FLP iroda közleménye
Tripartit szeminárium a fiatalok foglalkoztatásáról – Budapest, 2013. január 11.
A NIT Elnöksége megtartotta első ülését
Nyitórendezvény - A Spájz Ifjúsági Házban
Call For EYC 2016

Korábbi hírek (tovább)

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is
2013. január
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Magyar Ifjúsági Konferencia
Az NCSSZI - MOBILITÁS Országos Ifjúsági Igazgatóság arculati elemei, nem a Mobilitás által szervezett szakmai rendezvények esetében engedélykötelesek. Az arculati elemek használatával kapcsolatos információk itt olvashatók.

Az ifjúsági munka könyvtára

Impresszum